Tech Data breidt datamanagementportfolio uit met Cohesity

Marc van Ierland

10-12-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data breidt datamanagementportfolio uit met Cohesity

Tech Data heeft zijn enterprise datamanagementportfolio verder uitgebreid door een distributieovereenkomst met Cohesity, leverancier van datamanagementoplossingen. Partners van Tech Data kunnen hun klanten voortaan een web-scale software-defined platform aanbieden, waarmee zij hun enterprise data eenvoudig kunnen back-uppen, en waarmee ze toegang tot en uitzonderlijk inzicht hebben in hun data. Ongeacht of deze data zich on-premises of in een multi-cloud omgeving bevindt.

“We zijn verheugd om ons hyperconverged aanbod voor klanten te verrijken met de bekroonde oplossingen van Cohesity”, zegt Marc van Ierland, Director Advanced Solutions bij Tech Data in Nederland. “Onze klanten zien al de voordelen van hyperconvergence voor hun primaire data en applicaties. Zij willen deze oplossingen nu ook voor de secundaire kant, die binnen hun huidige organisaties het grootste deel van data en apps omvat. Met het aanbod van Cohesity besparen organisaties tijd en middelen en halen zij een maximale opbrengst uit hun data.”

“Tech Data heeft precies het end-to-end ecosysteem en de ondersteuning waar we waarde aan hechten bij een distributiepartner”, zegt Robert Jan Dullaart, Channel Sales Manager Benelux van Cohesity. “De expertise en sterke relaties van Tech Data met serviceproviders, channel partners en alliantiepartners, vormen een belangrijk instrument om onze datamanagementoplossingen nog sneller bij de juiste eindklanten te krijgen.”

Mass data fragmentation

Cohesity stelt klanten ook in staat het hoofd te bieden aan een van de belangrijkste uitdagingen van vandaag de dag: mass data fragmentation. Enorme datavolumes, die gebruikt worden voor back-up, archivering, development testing, analytics, fileshares en object stores, zitten vast in silo's die niet integreren. Het is enorm kostbaar en tijdrovend voor bedrijven om deze data te managen en back-uppen.

Recent onderzoek van Cohesity toont aan dat negen van de tien bedrijven geloven dat secundaire data gefragmenteerd is in silo's en dat het vrijwel onmogelijk is om die data in de toekomst nog te kunnen managen. Veel van diezelfde bedrijven gebruiken tot wel vijftien verschillende oplossingen om hun complexe secundaire data te kunnen managen. Hoewel organisaties erkennen dat data een van de belangrijkste bedrijfsactiva in het digitale tijdperk is, vormt het ook de grootste barrière naar digitale transformatie. Cohesity's platform consolideert deze silo's waardoor klanten minder kosten maken en eenvoudiger hun data managen, terwijl ze er meer waarde uit halen.

Door: redactie 

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie