Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/virtual/cms.210.aveqimedia.nl/aveqcms10.php(1769) : eval()'d code on line 1411
Netherlands Pavilion tijdens MWC Barcelona 2020

03-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Netherlands Pavilion tijdens MWC Barcelona 2020

Netherlands Pavilion is de thuisbasis en het lanceerplatform voor alle Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congress dat van 24-27 februari 2020 gaat plaatsvinden. Er zullen verschillende technologiebedrijven worden gehost, evenals een fantastische mix van publieke en private partners. Karel Helsen chef d’equipe vertelt wat de mogelijkheden zijn als bedrijven en overheden mee willen doen met dit project.

Bekijk HIER de Video

Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar gaat Mobile World Congress vooral over het ontmoeten van partners, het smeden van nieuwe verbindingen en het creëren van zakelijke kansen. Het Netherlands Pavilion is er om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen voor Mobile World Congress te bereiken.

Enterprise Summit is verantwoordelijk voor de organisatie van Netherlands Pavilion in samenwerking met de Nederlandse overheid, Den Haag InnovationQuarter, The Hague Security Delta en toonaangevende Nederlandse organisaties die allemaal bijdragen aan de innovatieve ontwikkeling van een bloeiend ecosysteem binnen de communicatie-industrie.

Enterprise Summit verenigt alle partijen vóór, tijdens en na de MWC Barcelona 2020.

Meer informatie

Terug naar nieuws overzicht
Dmc