Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
09-11-2018 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Update Gartner Symposium/ITXpo: Cohesity

Tijdens Gartner Sympiosium/ITXpo in Barcelona was ook Carel Bak van Cohesity aanwezig. We spraken met hem over zijn visie op de gepresenteerde trends en ontwikkelingen.

CIO's en andere strategische IT-executives uit Nederland, België en Luxemburg zijn daar afgelopen week massaal bij elkaar gekomen. Zij grijpen dit toonaangevende CIO-evenement, waar dit jaar meer dan 6.000 executives waren, aan om naast de inhoudelijke sessies volop te netwerken. Executive People en Dutch IT-channel faciliteerden traditiegetrouw een paar drukbezochte onderdelen.

Tijdens de overheidslunch werden enthousiast ideeën uitgewisseld tussen 170 Nederlandse, Belgische en Luxemburgse overheidsdeelnemers. Direct daar achteraan kwam de met tweehonderd bezoekers volledig uitverkochte Nederlandse analistensessie, waar IT executives van Shell, Rijkswaterstaat, Defensie en Randstad in discussie gingen met Gartner-analisten en moderator Danny Frietman (bekijk hier de video).

Landenrecepties

Hoogtepunt van het netwerkonderdeel zijn de landenrecepties. Bijna vijfhonderd Nederlandse deelnemers kwamen massaal bij elkaar in Shoko, waar ze konden napraten over de sessies en ervaringen en ideeën uitwisselen. De avond werd geopend door Alexander Fattoruso, Regional Vice President Gartner Nederland. Driehonderd deelnemers uit België en Luxemburg kwamen op een steenworp afstand daarvandaan bij elkaar in Marina Bay voor hun netwerkevenement.

Samenwerking

Deze speciale onderdelen voor de lokale deelnemers uit de Lage Landen van Gartner Symposium/ITXpo worden al jaren gefaciliteerd door het team van Executive People en Dutch IT-channel, in nauwe samenwerking met Gartner.

Terug naar video overzicht

Tags

gartner
Gartner