Fujitsu verbetert samenwerking op communicatieplatform met cloud content management
10-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Fujitsu verbetert samenwerking op communicatieplatform met cloud content management

Fujitsu kiest voor Box, gespecialiseerd in cloud content management. Met het gebruik van Box als content samenwerkingsoplossing op het wereldwijde communicatieplatform van Fujitsu wordt de samenwerking tussen interne teams, klanten en leveranciers verbeterd. In Japan maken al 80.000 werknemers gebruik van Box en sinds december 2017 wordt Box ook geleidelijk door het personeel op andere wereldwijde locaties gebruikt.

Fujitsu bevordert interne communicatie met behulp van de nieuwste technologie, waardoor het werknemers in staat stelt om vanaf elke plek en op elk willekeurig apparaat en tijdstip te kunnen werken. Fujitsu zet Box in om de samenwerking tussen interne teams en klanten te verbeteren en om content veilig met derden te delen.

Communicatie en kennisdeling

Het wereldwijde communicatieplatform van Fujitsu gebruikt Microsoft Office 365 voor het communiceren van bedrijfsinformatie en voor kennisdeling. Box biedt een integratie met Microsoft Office 365 om zo het cloud content management van Fujitsu in een veilige omgeving mogelijk te maken en de samenwerking te verbeteren.

Fujitsu gebruikt Box voor:

  • Een veilige digitale werkomgeving waarin werknemers overal, vanaf elk apparaat en op elk tijdstip kunnen werken volgens internationale beveiligingsnormen, waaronder SAE 16 Type II, ISO27001/27018 en FedRAMP;
  • De ontwikkeling van een wereldwijd platform waarop content wordt gecentraliseerd en internationale projecten efficiënter door werknemers en derden, zoals klanten en leveranciers, kunnen worden uitgevoerd;
  • Het vervangen van e-mailbijlagen door gedeelde links van Box om informatie consistent en veilig te houden;
  • Het opzetten van effectievere vergaderingen door bijvoorbeeld live te notuleren in Box Notes, de notitie-oplossing van Box.

Samenwerking bevorderen

“Wij hebben voor Box gekozen om de samenwerking tussen werknemers, zusterorganisaties, klanten en partners te bevorderen in een snel veranderende communicatie- en bedrijfsomgeving.”, zegt Masayoshi Matsumoto, Executive CIO bij Fujitsu. “Bij Fujitsu werken we aan een volledige implementatie van Box en hebben we als doel om Box wereldwijd te implementeren voor het samenwerken aan content, zowel intern als extern.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Deals
Cloud