Epson en Nuance gaan partnership aan
06-12-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Epson en Nuance gaan partnership aan

Epson en Nuance gaan een partnership aan. De bedrijven combineren de print- en workflow management oplossingen van Nuance met de multifunctionele zakelijke inkjetprinters van Epson. Deze samenwerking biedt het verkoopkanaal een gezamenlijke product- en softwareoplossing waarmee zij het MKB en grote ondernemingen meer voordeel kunnen bieden.

Met de oplossingen Equitrac en eCopy ShareScan van Nuance kunnen de gecombineerde product- en softwareoplossingen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IT-productvloten die uit meerdere merken bestaan. Gebruikers beschikken hiermee over een betere controle over de kosten, verhoogde documentbeveiliging en efficiëntere workflowprocessen, evenals lagere vereisten op het gebied van productonderhoud en interventie.

'Verkopen vereenvoudigen voor partners'

Darren Phelps, directeur van Business Imaging bij Epson Europe, zegt: 'De producten van Nuance genieten vaak de voorkeur van grotere ondernemingen met een uitgebreide vloot aan apparaten die uit meerdere merken bestaat. Via dit partnerschap hoopt Epson de verkopen te vergemakkelijken voor onze channelpartners die hun marktbereik willen vergroten. Ook willen wij de overstap van laser naar zakelijke inkjet eenvoudiger maken in de segmenten van het midden- en kleinbedrijf en grote ondernemingen.'

Chris Strammiello, Vice President Alliances & Strategic marketing voor Nuance Communications, legt uit dat de combinatie van workflow management oplossingen van Nuance met de multifunctionele zakelijke inkjetprinters van Epson channelpartners helpt de productiviteit en efficiëntie van klanten te verbeteren. Daarnaast maakt het partnership met Epson het voor het kanaal eenvoudiger geïntegreerde oplossingen te verkopen, implementeren en ondersteunen.

Het productaanbod van het partnerschap?

Op grond van de partnerschapsovereenkomst zijn de volgende Epson-producten nu compatibel met Nuance-software:

  • WF-C20590 serie
  • WF-C17590 serie
  • WF-C869R serie (vanaf het eerste kwartaal van 2018)

Deze zakelijke multifunctionele inkjetprinters van Epson bieden snelheden tot 100 pagina's per minuut en lage kosten per pagina. Onderzoek van BLI wijst daarnaast uit dat de printers tot 99% minder afval en 96% lager energieverbruik realiseren in verhouding met laserprinters. Ook liggen de vereisten voor onderhoud en interventie tot 98% lager in vergelijking met laserproducten.

Deze Epson-producten zijn nu compatibel met:

  • Nuance Equitrac: een print management oplossing die helpt kosten te verminderen en documentbeveiliging te verhogen. Ook maakt de oplossing het implementeren van duurzaamheidsprogramma's voor printervloten mogelijk.
  • Nuance eCopy ShareScan: een workflow management oplossing die de kantoorproductiviteit helpt te verbeteren taken als het vastleggen, verwerken en verzenden helpt te stroomlijnen.

 

Terug naar nieuws overzicht