Mimecast

Mimecast, opgericht in 2003, legt de nadruk op het leveren van een meedogenloze bescherming. Elke dag nemen we het op tegen cyberverstoringen voor onze tienduizenden klanten over de hele wereld. Er is een delicaat evenwicht tussen blootstelling aan risico's en risicoacceptatie.

Bedrijven willen uiteenlopende technologische oplossingen consolideren, de kosten verlagen en de bescherming hoog houden zonder de complexiteit te vergroten. Mimecast biedt daarom een technologieplatform dat organisaties in staat stelt hun blootstelling aan risico's te verminderen en volwassen oplossingen toe te passen om de meest urgente uitdagingen, zoals phishing- en malware-aanvallen, imitatieaanvallen en het verzamelen van logingegevens van bedrijfswebsites, aan te pakken. Daarnaast wordt de algemene beveiligingspositie van organisaties versterkt door middel van bewustmakingstrainingen en risicoprofilering.

Mimecast helpt organisaties om hun blootstelling aan dreigingen via e-mail, het web, het merk en de eindgebruikers te verminderen, met marktleidende e-mailbeveiligingsdiensten die zijn ontworpen om Microsoft 365- en Google GSuite-omgevingen te beschermen. Mimecast’s SaaS-gebaseerd platform vermindert de complexiteit, verlaagt de kosten en biedt een holistisch technologieplatform dat via API’s integreert met marktleidende beveiligingsoplossingen zoals Palo Alto, Splunk, Cylance, CrowdStrike, Rapid 7 en nog veel meer om een echt cyber resilience platform te bieden.

Voor meer informatie klik HIER