Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-05-2017 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Reportage ICT Vakdag 2017

Onlangs vond in de Jaarbeurs in Utrecht weer de ICT Vakdag plaats, georganiseerd door ICTWaarborg. Ondernemers en beslissers op het gebied van ICT kwamen hier om te netwerken, interessante seminars te volgen en kennis te maken met de nieuwste innovaties binnen hun vakgebied. Vanwege het thema van de ICTVakdag werden bezoekers bij binnenkomst ‘culinair’ welkom geheten bij het adviescentrum van ICTWaarborg. Zij konden daar terecht voor allerlei vragen met betrekking tot hun bedrijfsvoering.

Ontwikkelingen

Op de andere stands werden de nieuwste ontwikkelingen getoond en kregen de bezoekers uitgebreide informatie. In vier verschillende zalen werden seminars gegeven door onder andere HP, Dropbox, Oracle, Nederlands Cyber Collectief en ICTRecht.

Nieuw dit jaar was dat de seminars werden gehouden met behulp van Sennheiser’s Silent Seminar headsets, waardoor ze extra duidelijk te horen waren.

Het sfeerthema van de vakdag was dit jaar ‘Culinair’. Een culinaire tour nam de bezoekers mee voor een rondleiding over de beurs. Partner dean one organiseerde de borrel die de succesvolle dag afsloot.

Terug naar video overzicht