Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
31-01-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Video: Steeds meer vrouwen kiezen voor IT

Tijdens de Dutch IT-channel Awards, die tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala op donderdag 19 januari 2017 in Studio21 Hilversum zijn uitgereikt, waren meer vrouwen aanwezig. Veel van hen zijn werkzaam in de Nederlandse IT-business, als ondernemer of in dienst bij innovatieve IT-leveranciers. Zij zien allen groeikansen voor vrouwen die werken in de Nederlandse IT-business.  Het camerateam van Dutch IT-channel en Executive People sprak hierover met Lotte de Bruijn (Managing Director Nederland ICT), Anne Karine Hafkamp (Sales Manager Motiv ICT Security), Pauline Huijzer (Hoofd & Letters), Linda van Leeuwen (Account Executive Protinus IT), Danielle van der Starre (Marketing Manager Tectrade Nederland) en Pien Keizer-de Vries (Client Services Manager bij ATPI Corporate Events & Sport Events).

Hoofdredacteur Witold Kepinski en de ‘Leading Ladies’ Dewi, April en Michelle van de Pandora Dinner Show reikten in totaal 18 prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Bekijk de foto's op www.dutchitawards.nl. Of bekijk de foto's van het Dutch IT-channel Award Nieuwjaarsgala op onze Facebookpagina

Bekijk hier de winnaars Dutch IT-Channel Awards 2016.

Terug naar video overzicht
Dutch IT-channel Awards