Axez ICT Solutions B.V.

AXEZ ICT Solutions BV, de HP specialist die samen met u optrekt!

AXEZ is een Data Availability specialist op basis van het HP productportfolio.

Wij zorgen ervoor dat uw data altijd beschikbaar is en dat deze data beschermd en bewaard blijft, waardoor uw bedrijfsprocessen optimaal functioneren en uw informatisering altijd over de juiste gegevens beschikt.

Onze enthousiaste collega’s behoren tot de hoogst gecertificeerde Hewlett Packard consultants in Europa. AXEZ is het eerste bedrijf in Nederland dat in het bezit is van alle hoogst haalbare HP-titels en heeft daarom de status HP Platinum Converged Infrastructure Partnerr. Mede door deze erkenning zijn wij daarnaast aangewezen als HP Preferred Supplier. Mocht de expertise op een bepaald vlak bij HP ontbreken, dan kopen zij diensten in bij AXEZ om een project naar alle tevredenheid van de klant vorm te kunnen geven.

Ons portfolio is gedegen opgebouwd. We volgen niet automatisch alle trends, maar introduceren pas nieuwe technologieën, nadat we er diepgaande kennis van hebben opgedaan en de toegevoegde waarde voor onze klanten duidelijk kunnen aantonen. We willen uitblinken in het boeken van resultaten en het geven van op maat gesneden advies.

AXEZ heeft alle kennis voor u onder één dak verzameld en heeft als enige HP partner in de Benelux, Master ASE Data Center and Cloud Architecten in haar team.

Jarenlange ervaring, voor u beschikbaar! Zo fungeren wij als verlengstuk van uw IT organisatie!

Meer informatie? Bezoek onze website

Of bel 088–2939 999