Information Management Conferentie: Data driven innovatie
01-01-1970
Deel dit artikel:

Information Management Conferentie: Data driven innovatie
(03-09-2014)


Information Management Consultancy Company Platon host voor het negende jaar op een rij de Information Management (IM) Conferentie. Het gaat om het grootste Noordse evenement dat volledig is gericht op IM. Het evenement staat voor 3 september 2014 op de planning.

Information Management Consultancy Company Platon bundelt dit jaar haar krachten met Stibo Systems, leverancier van Master Data Management oplossingen. Stibo Systems verzorgt een speciale MDM-track tijdens het evenement.

Experts aan het woord
Tijdens het evenement komen allerlei experts aan het woord, waaronder Timo Elliott. Elliott wordt gezien als een innovatie evangelist en heeft in 40 landen verspreid over de gehele wereld gesproken op conferenties. Ook John Radcliff spreekt op de IM Conferentie. Radcliff is 18 jaar bij Gartner actief geweest als Research VP en is op dit moment werkzaam als onafhankelijk analist op het gebied van MDM en big data. Ken Collier is een auteur en pioneer die agile methodes combineert met DW, BI en analytics.

De IM Conferentie staat voor 3 september van 09:00 tot 23:00 uur in het Deense Copenhagen op de planning. Het programma van de IM Conferentie is online beschikbaar. Aanmelden voor het evenement kan via de website van de IM Conferentie.

Terug naar nieuws overzicht