Lex Dukker aan de slag bij ZyXEL als account manager internal sales

07-08-2013
Deel dit artikel:

Lex Dukker aan de slag bij ZyXEL als account manager internal sales


ZyXEL, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, heeft Lex Dukker (foto) aangesteld als account manager internal sales. Dit is het directe gevolg van de groeiende vraag naar netwerk, security en wireless producten van ZyXEL in zowel de consumenten als in de zakelijke markt.

MKB Lex Dukker heeft jarenlange ervaring met internal sales functies. Die heeft hij opgedaan bij onder andere HP, IBM, T-Mobile en reseller Insight Enterprises. Zijn kennis, ervaring en uitgebreide netwerk passen in de groeistrategie van ZyXEL op het gebied van kantoorautomatisering en het MKB. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de vaste klanten en nieuwe business. Dukker: “ZyXEL heeft recent met veel succes een aantal nieuwe producten gelanceerd, zoals de 1910 serie switches, wireless controllers en firewalls. Daarnaast biedt ZyXEL interessante branchespecifieke oplossingen voor bijvoorbeeld IP surveillance toepassingen en een sterk beveiligde, draadloze netwerkoplossing voor hotels. Mijn taak ligt daarin onze klanten bewust te maken van de interessante producten die ZyXEL het MKB biedt.”

Peter Bos, Channel Manager bij ZyXEL Benelux is verheugd met de komst van Dukker. “ZyXEL breidt met deze aanstelling ondanks economisch zware tijden opnieuw verder uit. Steeds meer klanten zien in dat ZyXEL een brede keuze aan hoogwaardige draadloze en vaste netwerkapparatuur biedt tegen de beste prijs. Het aantrekkelijke productportfolio van ZyXEL legt onze channel partners geen windeieren.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB