Information Management Conferentie: Data driven innovatie
08-07-2014
Deel dit artikel:

Information Management Conferentie: Data driven innovatie


Information Management Consultancy Company Platon host voor het negende jaar op een rij de Information Management (IM) Conferentie. Het gaat om het grootste Noordse evenement dat volledig is gericht op IM. Het evenement staat voor 3 september 2014 op de planning.

Information Management Consultancy Company Platon bundelt dit jaar haar krachten met Stibo Systems, leverancier van Master Data Management oplossingen. Stibo Systems verzorgt een speciale MDM-track tijdens het evenement.

Meer dan een datatrend
"MDM lijkt voor velen de zoveelste datatrend te zijn die opduikt. Wij zijn dan ook blij dat MDM zo'n belangrijke rol speelt op de komende editie van de IM Conferentie. Het toont aan wat wij al jaren weten: Master Data Management is hier om te blijven", aldus Erasmus Holm, European & APAC Marketing Director bij Stibo Systems.

Tijdens het evenement komen allerlei experts aan het woord, waaronder Timo Elliott. Elliott wordt gezien als een innovatie evangelist en heeft in 40 landen verspreid over de gehele wereld gesproken op conferenties. Ook John Radcliff spreekt op de IM Conferentie. Radcliff is 18 jaar bij Gartner actief geweest als Research VP en is op dit moment werkzaam als onafhankelijk analist op het gebied van MDM en big data. Ken Collier is een auteur en pioneer die agile methodes combineert met DW, BI en analytics.

Programma & aanmelden
Meer informatie over de IM Conferentie, inclusief het programma, is hier beschikbaar. Aanmelden kan via de website van de IM Conferentie.

WH

Terug naar nieuws overzicht