RITUALS zet software van Stibo Systems in voor centraal management van Master Data
24-06-2014
Deel dit artikel:

RITUALS zet software van Stibo Systems in voor centraal management van Master DataStibo Systemsis wordt het Nederlandse home en body cosmeticamerk RITUALS ingezet om voor de veerttien landen waar het bedrijf actief is de digital assets (productfotografie) en alle product-, leverancier- en locatiedata centraal te managen. De implementatie start per direct en zal een solide basis vormen voor versnelde groei en time-to-market.

Het MDM platform STEP van Stibo Systems wordt de centrale databron voor ERP, kassasystemen, business intelligence en websites. De artikeldata worden straks centraal bijgehouden en gekoppeld aan de locaties, in verschillende talen en met verschillende munteenheden.

RITUALS is continu in ontwikkeling en ziet data als key succesfactor voor verdere uitbreiding en groei. Het bedrijf is in 2000 gestart vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en inmiddels wereldwijd vertegenwoordigd. Iedere week opent er ergens ter wereld een nieuwe RITUALS winkel haar deuren.

Jan-Willem Boerhout, Director Program Management RITUALS: “Kunnen vertrouwen op basisgegevens is cruciaal in de huidige economie. Wij verwachten dan ook veel van het nieuwe partnership met Stibo Systems. Via hun master data management oplossing beschikken wij straks over één enkele bron van up-to-date, kloppende, nauwkeurige en volledige master data. Dit leidt tot efficiencies, een snellere time-to-market en de gewenste basis voor onze internationale groei ambities.”

Mikkel Jensen, Executive Vice President Stibo Systems, voegt daaraan toe: “Wij zijn verheugd met RITUALS’ keuze voor Stibo Systems. RITUALS is een vernieuwende, snelgroeiende organisatie die op het gebied van ICT enorm vooruitstrevend is. Dat RITUALS voor ons kiest, onderstreept dan ook de unieke waarde van ons bedrijf en onze oplossing als basis voor succes.”

PW


Terug naar nieuws overzicht