Deens modebedrijf verbetert online klantbeleving met Stibo Systems
03-12-2013
Deel dit artikel:

Deens modebedrijf verbetert online klantbeleving met Stibo Systems


IC Companys, één van Scandinavië ‘s grootste fashion ondernemingen, heeft voor haar MDM oplossing gekozen voor Stibo Systems om het e-commerce platform te verbeteren voor een customer experience met meer rendement. IC Companys zal alle product data beheren in het Stibo Enterprise Platform STEP. IC Companys voert de bekende modemerken By Malene Birger, Designers Remix, Inwear, Matinique, Part Two, Peak Performance, Soaked in Luxury en Tiger of Sweden. De producten worden verkocht door 8.000 distributeurs in meer dan 35 landen, via e-commerce en bij 450 retail en franchise shops.

Vanwege de onvoorspelbaarheid van de mode industrie en de complexer wordende supply chain, heeft IC Companys een aantal requirements voor een krachtig Product Informatie Systeem (PIM) gedefinieerd. Het STEP platform van Stibo Systems werd het meest geschikt bevonden.

"Wij zijn ervan overtuigd dat een sterke PIM oplossing leidt tot een verbeterde klantervaring, meer gestroomlijnde processen, een grotere efficiency en meer winst. Het MDM platform STEP van Stibo Systems maakt dit allemaal mogelijk,” zegt Frederik Aakerlund, Vice President IT van IC Companys, die bovendien aangeeft dat ook de business kennis en klantreferenties meegespeeld hebben in zijn keuze voor Stibo Systems.

"Wij zijn er trots op dat IC Companys STEP als onderdeel van haar business oplossing heeft gekozen,” zegt Mikael Lyngsø, CEO Stibo Systems. "De fashion industrie heeft voor ons een belangrijke focus want onze oplossing leent zich erg goed voor de uitdagingen waar deze sector mee te maken heeft. Wij helpen IC Companys dan ook graag bij het bereiken van haar doel om sterker, flexibeler en efficiënter te worden."Terug naar nieuws overzicht