mobile

Bekijk video's

Mobile is de verzamelnaam voor smartphones, tablets en laptops. Letterlijk vertaald (mobiel) is dat ook wel logisch, het gaat hier namelijk om allerlei mobiele apparaten. Mobile is echt iets van deze tijd, men wordt tenslotte steeds mobieler en daar passen deze mobiele apparaten goed bij.  meer>

1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 84
1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 84

Mobile first

In Nederland is er al een flinke verschuiving bezig van desktop naar mobile. Jongeren besteden maar liefst 3 uur per dag op hun mobiele telefoon. Daarnaast doen steeds meer gebruikers van mobile directe aankopen via hun telefoon. Wie niet direct via mobiel koopt, doet er vaak wel al research mee.

Mobiele trend 2018

Online marketeers moeten en zullen steeds meer de aandacht richten op mobile.Een mobiele trend voor 2018 is dat marketeers steeds beter op de klantreis kunnen inspelen. Consumenten worden dus meer en meer op mobiel getriggerd om mee te gaan in de reis.

Mobile-first indexing

Naast dat de mobiele telefoon meer en meer gebruikt wordt is Google ook meer waarde gaan hechten aan mobielvriendelijke websites. De juiste weergave op mobiel, snel laden op mobiel, overzichtelijk op mobiel. Factoren die Google steeds zwaarder oppakt voor de indexering in Google; oftewel Mobile-first indexing.

Mobielvriendelijk

Omdat we steeds meer via mobile zoeken is de laadtijd van een pagina zoals gezegd steeds belangrijker. We zijn gehaast in een wereld waarin een overload aan communicatie plaatsvindt. Een snelleis beter voor de ranking, maar is bedoeld om de gebruikerservaring zo goed mogelijk te laten zijn.

Meer weten over mobile? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsarchief Tip de redactie