Digital Doctors

Bekijk video's

Digital doctors is een initiatief van Executive-People en Dutch IT-channel. Op deze nieuwsplatformen is deze rubriek onlangs geïntroduceerd. In de rubriek digital doctors worden vragen van CIO’s over technologie behandeld door de digitale dokter. Wie is in staat op zowel holistische als specialistische wijze de gezondheid van uw digitale organisatie te overzien en kwaaltjes en gebreken te herkennen? Juist, de digitale dokter! Lees meer>

1

Mogelijkheden en uitdagingen

De digitaliserende maatschappij levert niet alleen mooie nieuwe mogelijkheden op, maar zorgt ook voor nieuwe problemen en uitdagingen. Dit leidt tot nieuwe beroepen. Wie repareert de robot als deze niet meer goed functioneert? Wie repareert het slimme huis als het even wat minder slimme dingen doet? En wie helpt uw bedrijf als de informatievoorziening zich even wat minder lekker voelt?

Organisatiekwaaltjes

Digitale organisaties krijgen dikwijls te maken met digitale kwaaltjes. Digitale virusjes en verkoudheidjes. Reden genoeg om daar even de digitale dokter bij te halen. Van daaruit is de digitale dokter ontstaan. Deze digitale arts is in staat de gezondheid van uw digitale organisatie te overzien en tips te geven om optimaal te profiteren van de digitale transformatie.

Digitaal spreekuur 

Al het laatste nieuws over vraagstukken die aan de digital doctor worden voorgelegd vind je op de nieuwsplatformen Executive-People en Dutch IT-channel. Te vinden op de websites www.executive-people.nl en www.dutchitchannel.nl en via de gratis nieuwsbrief. De apps zijn te downloaden in de appstore voor iOs, Android en WindowsPhone.  

 

Nieuwsarchief Tip de redactie