Ronald Voets nieuwe Managing Director Luminis

Ronald Voets

01-04-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ronald Voets nieuwe Managing Director Luminis

Om verdere invulling te geven aan de ambities van M80, het neerzetten van een best-in-class internationale speler op het gebied van digitale transformatie, zal Ronald Voets per 1 april 2023 de rol van Managing Director Luminis gaan vervullen.

Het Nederlandse technologiebedrijf Luminis, dat oplossingen en diensten levert op het gebied van Cloud en data, is sinds 2022 onderdeel van het digitale transformatie platform van M80 en richt daarmee versneld haar pijlen op het buitenland. Ronald Voets beschikt, vanuit zijn eerdere posities bij o.a. Visma, Raet, PinkRoccade en Exact, over de benodigde kwaliteiten en ervaring om de verdere professionalisering en internationalisering bij Luminis vorm te geven.

Hans Bossenbroek: Group CEO: “Met Ronald halen we zeer relevante kennis en ervaring in huis, wat bij gaat dragen aan onze ambities. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ronald Luminis naar het volgende niveau kan brengen en daarin de klanten en de medewerkers centraal stelt.”

Ronald Voets, Managing Director Luminis: "M80 heeft als doel het creëren van een portfolio van best-in-class specialisten op het gebied van digitale transformatie. Een Europese IT-groep op Champions League niveau. Dat spreekt mij enorm aan en ik kijk er naar uit om Luminis en de softwareontwikkeling binnen de rest van ons portfolio naar het volgende niveau te tillen en de internationale ambities waar te maken.

Samen wil ik bouwen aan de toekomst waarin onze klanten centraal staan en Luminis een aantrekkelijke werkgever blijft voor talent.”

Terug naar nieuws overzicht