Gen25 wil groei als cloud-platform specialist versterken met uitbreiding MT

Managing director Jan Dost en CEO Gijs Martens van Gen25

28-03-2023 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Gen25 wil groei als cloud-platform specialist versterken met uitbreiding MT

Jan Dost vervult sinds 25 maart 2023 de rol van Managing Director van Gen25. Gijs Martens blijft daarnaast actief als CEO van Gen25. De combinatie van beide functies moet Gen25 helpen om verder te groeien als cloud-platform specialist met een focus op Salesforce.

Gen25 was 15 jaar geleden naar eigen zeggen de eerste Salesforce-partner in Nederland. Met de verdere groei van de organisatie als specialist op het gebied van multi-cloud implementaties in Salesforce en AWS, groeit het team van consultants en software specialisten. “Bij een boutique speler als Gen25 gaat het naast kennis ook persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij collega’s en klanten", stelt CEO Martens Om de groei goed te begeleiden en iedereen de aandacht te geven die ze verdienen, krijgt Martens versterking van Dost.

Breder digitaal platform

Dost is sinds 2018 betrokken bij Gen25, eerst als Customer Engagement Director en sinds eind 2020 als COO. Klanten zien volgens de nieuwe managing director steeds meer de strategische waarde van een breder digitaal platform in de organisatie en kijken naar het verbeteren en optimaliseren van end-to-end processen. "Zeker het verbinden van de waardeketen marketing-sales-service levert meer organisatie efficiency én een betere klantervaring op.”

Het creëren van integraties en bredere oplossingen is altijd een kracht van Gen25 geweest, zo stelt de multi-cloud platform specialist. In 2022 is er een Mulesoft partnership toegevoegd aan het Salesforce-partnership. Via het Mulesoft-platform biedt Gen25 meer integratiemogelijkheden. In 2023 wil Gen25 20 procent groeien in omzet met een sterke focus op de creatie van Salesforce gebaseerde digitale platformen. Daarom wordt de organisatie uitgebouwd daarop afgestemd.

“Dit jaar willen we in lijn met onze ambities 20 nieuwe collega’s toevoegen aan het team van Gen25", stelt Dost. "We zien dat het concurrentieveld verandert met veel overnames van boutique spelers door grotere corporates. Het onafhankelijke karakter van Gen25 samen met een divers klantenbestand helpt ons om het juiste talent te vinden, ook in een krappe arbeidsmarkt.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud