ForeNova Technologies werkt samen met IT-security specialist Checkdone IT

24-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ForeNova Technologies werkt samen met IT-security specialist Checkdone IT

ForeNova Technologies B.V., leverancier van cybersecurity-oplossingen die bescherming biedt voor IT-systemen en endpoints voor middelgrote organisaties, heeft een resellerovereenkomst gesloten met security software specialist Checkdone IT. ForeNova Technologies B.V. bouwt hiermee, na de distributieovereenkomst met Prianto vorige maand, haar partnernetwerk in Nederland verder uit. De oplossingen van ForeNova Technologies B.V. vullen het portfolio van Checkdone IT verder aan, waardoor zij elk van hun klanten kunnen voorzien van de best passende bescherming tegen cyberdreigingen.

IT-security software integrator Checkdone IT levert en ondersteunt alle oplossingen van ForeNova, waaronder MDR-oplossing NovaMDR. ForeNova’s Managed Detection & Response platform monitort de IT-infrastructuur 24x7 en biedt bescherming tegen onbekende dreigingen, geavanceerde aanvallen en ransomware. De MDR-oplossing integreert naadloos met security-en endpoint protectie oplossingen van derde partijen en helpt middelgrote organisaties om hun cyber resilience in grote slagen te verbeteren.

Hans van Aalst, Managing Director bij Checkdone IT: ‘’De samenwerking met ForeNova Technologies is een uitstekende uitbreiding van onze IT-security portfolio. De flexibiliteit van de oplossingen betekent dat klanten hun bestaande security-oplossingen kunnen aanvullen in plaats van vervangen, wat natuurlijk een gunstig kostenplaatje oplevert. ForeNova’s NovaMDR is bovendien beschikbaar on-premise of in de cloud en sluit aan bij onze missie om al onze klanten te voorzien van de bescherming die bij hen past en zo te ontzorgen op IT-security gebied.’’

‘’Checkdone IT houdt nauwlettend het cyberdreigingslandschap in de gaten. Zij weten als geen ander voor welke IT-uitdagingen hun klanten komen te staan. Met deze samenwerking streven we ernaar om hun klanten sterker te positioneren tegenover de dreigingen van nu.’’ Aldus Paul Smit, CTO bij ForeNova Technologies B.V.

Terug naar nieuws overzicht
Security