StorPool presenteert Enterprise-Class Storage Platform voor Cloud Computing

Boyan Ivanov, CEO van StorPool Storage

23-03-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

StorPool presenteert Enterprise-Class Storage Platform voor Cloud Computing

StorPool Storage heeft zijn nieuwe primaire storage platform getoond tijdens CloudFest 2023 in Duitsland. Het bedrijf toondel zijn parallelle multi-node, shared-nothing-architectuur, gebouwd voor sterk geautomatiseerde omgevingen, dynamisch ingericht met self-service UI's waar duizenden gebruikers tegelijkertijd hun werklast kunnen beheren.

Op de PB+ schaal zijn veel omgevingen te complex voor traditionele opslagoplossingen. De kosteneffectieve oplossing voor gegevensopslag van StorPool biedt enorme I/O-parallelisatie, betrouwbaarheid en lage latentie in één enkele datapool, aldus StorPool.

“Onze klanten vinden het fijn dat ze één opslagplatform kunnen gebruiken voor al hun opslagbehoeften. Hierdoor kunnen ze hun IT-stack vereenvoudigen, activiteiten stroomlijnen en hun winstmarges verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd een service bieden die ver boven de mogelijkheden van hyperscalers uitstijgt. Dit is wat de loyaliteit van hun klanten en nieuwe klanten op een gedifferentieerde en winstgevende manier stimuleert ”, aldus Boyan Ivanov, CEO van StorPool Storage.

Met StorPool stroomlijnen bedrijven hun IT-activiteiten door een enkel opslagsysteem aan te sluiten op al hun cloudplatforms, terwijl ze profiteren van de uiterst hands-off benadering van de opslaginfrastructuur. Het StorPool-team ontwerpt, implementeert, stemt af, bewaakt en onderhoudt elk opslagsysteem zodat eindgebruikers snelle en betrouwbare services ervaren, terwijl de technische teams van de klanten hun tijd besteden aan de projecten die erop gericht zijn hun kernactiviteiten te laten groeien, aldus Ivanov.

Terug naar nieuws overzicht