Aumatics gaat samen met hallo,

22-03-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Aumatics gaat samen met hallo,

Zakelijk ICT-provider hallo, maakt de overname van Aumatics bekend. Aumatics, gevestigd in Zoetermeer, is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige ICT-oplossingen, met een sterke focus op security diensten, server- en applicatiehosting en cloudinfrastructuren - ook in de procesautomatisering.

Aumatics ontwerpt, implementeert en beheert schaalbare en veilige oplossingen, met inzet van technologieën van onder andere Watchguard, Palo Alto, Fortinet, ESET en Check Point. De diepgaande expertise van Aumatics vormt de basis voor langdurige vertrouwensrelaties met klanten in verschillende branches waaronder kritieke infrastructuur. Aumatics is Microsoft Gold partner en ISO 27001-gecertificeerd.

Ed van Puffelen, oprichter en directeur van Aumatics: “De eisen aan IT-dienstverlening worden steeds hoger, bijvoorbeeld op het gebied van kennis, veiligheid, service levels, en opleidingen voor medewerkers. Om het hoge niveau van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen en ons team uitdagingen te blijven bieden zijn we de samenwerking met hallo, aangegaan. Gecombineerd kunnen wij onze klanten een breed portfolio bieden, met specialistische kennis van cloud, infrastructuur en security technologie gecombineerd met ongeëvenaarde serviceniveaus.”

Barry Wissink, directeur van hallo, vult aan: “De samenwerking met Aumatics betekent voor hallo, een verdere verdieping van ons security aanbod, met premium oplossingen van diverse vendors als Cortex XDR, Veeam, Pentera, Crowdstrike en Microsoft. Door de expertise en ervaring van Aumatics te combineren met de kennis binnen hallo, kunnen we voor onze klanten een nog hoogwaardiger en completer aanbod van ICT-diensten verzorgen. We heten het team van Aumatics van harte welkom bij hallo,”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud