Swarovski kiest voor RISE with SAP

20-03-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Swarovski kiest voor RISE with SAP

SAP heeft aangekondigd dat Swarovski, 's werelds grootste merk voor sieraden en accessoires, heeft gekozen voor de RISE with SAP-oplossing en de SAP Commerce Cloud-oplossing om zijn volledige op SAP-software gebaseerde digitale backbone en e- commerce-landschap naar de cloud om kosten te besparen en de efficiëntie te verbeteren.

De strategische samenwerking met SAP ondersteunt Swarovski's LUX ignite -strategie om zijn positie in de luxeruimte te verstevigen en zijn aanwezigheid in de markt voor fijne juwelen uit te breiden.

RISE met SAP zal Swarovski in staat stellen zijn cloudstrategie te realiseren door het een toekomstbestendige digitale kern te geven die de flexibiliteit en veiligheid heeft om continue innovatie in de cloud te ondersteunen. SAP Commerce Cloud biedt een consistente basis voor het cultiveren van unieke Swarovski-klantenloyaliteit op alle contactpunten en voor innovatie om unieke klantervaringen te creëren.

Swarovski en SAP hebben een partnerschap dat meer dan 40 jaar geleden begon. In dit volgende hoofdstuk zal SAP de digitale transformatie van het 127 jaar oude bedrijf ondersteunen.

"Innovatie, gekoppeld aan onze unieke savoir faire in het creëren van prachtige producten die onze klanten blij maken, vormt de kern van alles wat we doen", zegt Lea Sonderegger, Chief Digital Officer, Swarovski. "We zijn verheugd om onze technologische backbone en klantervaring met onze partners bij SAP te versterken om onze LUX ignite- strategie te implementeren."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud