Dutch IT Leaders Future of Business Technology Day

10-03-2023
Deel dit artikel:

Dutch IT Leaders Future of Business Technology Day
(27-06-2023)

Het Dutch IT Leaders: Future of Business Technology project wordt op dinsdag 27 juni afgesloten met een uniek middagevent voor IT-beslissers in Houten met focus op techt trends en diversiteit (DEI). Locatie wordt nader bekend gemaakt. Het event wordt georganiseerd door Dutch IT Leaders (Executive People) en Dutch IT Channel.

Hoe bouw je een diverse, rechtvaardige en inclusieve organisatie? De pandemie, hybride werk en de wereldwijde beweging voor sociale rechtvaardigheid hebben leidt ertoe dat ook IT-leiders en HR-managers strategieën moeten implementeren om diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie te stimuleren. Uit onderzoek van Gartner blijkt dat in een divers personeelsbestand de prestaties met 12% verbeteren en de intentie om te blijven met 20%. Ondanks meerjarige investeringen hebben organisaties echter niet zoveel vooruitgang geboekt met de diversiteit van het personeelsbestand als ze zouden willen, vooral niet in de leidinggevende posities. Vragen over wie verantwoordelijk is voor diversiteit op de werkplek, hoe divers talent kan worden gevonden en hoe diversiteit kan worden beheerd, hebben de inspanningen belemmerd.

Tijdens de Dutch IT Leaders Day gaan we naast tech trends ook in over het ontwikkelen van een duurzame diversiteits-, rechtvaardigheids- en inclusiebenadering van het personeelsbestand die is ingebed in organisatieprocessen.

 

VOORLOPIG PROGRAMMA

12:00

Start Netwerklunch

13:00

Opening Danny Frietman (moderator), Witold Kepinski (Director Content)

13:15

Paneldiscussie: Hoe kan ICT-branche impact maken met een krachtige diversiteitstrategie?

14:00

Panel Dutch IT Industry inzake Diversity met gastsprekers

14:30

Pauze

15:00

Gartner Keynote: Tech trends  / Diversity Best Practice

15.30

Future Tech Keynote

16:00

Business Case

16.25 Afsluiting

16.30

Netwerkborrel met bites en drinks

17:30

Einde

Meer informatie voor deelname en partner mogelijkheden:

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl / 06 109 465 45

Vincent van Sas : v.vansas@dutchitchannel.nl / 06 25 01 66 73

Terug naar nieuws overzicht