Reltio introduceert velocity packs voor Life Sciences en Healthcare

12-03-2023 | door: Pieter Werner
Deel dit artikel:

Reltio introduceert velocity packs voor Life Sciences en Healthcare

Reltio, leverancier van SaaS Master Data Management oplossingen introduceert nieuwe data oplossingen voor de Life Sciences en Healthcare sector. Deze SaaS oplossingen voor deze marktsegmenten zorgen voor snelle samenvoeging en verrijking van alle relevante data die vitaal zijn voor data-gedreven business innovaties en initiatieven.

Deze zogeheten ‘velocity packs’ voor Life Sciences en Healthcare, zijn ontwikkeld op basis van specifieke datamodellen en voorgedefinieerde configuraties voor deze marktsegmenten. De velocity packs zijn onderdeel van Reltio’s groeistrategie gericht op specifieke oplossingen per marktsegment voor versnelde waardecreatie uit data.

Reltio breidt uit in Europe en de introductie van deze velocity packs wordt aangegrepen om ook in Nederland klanten te helpen bij de unificatie en kwaliteit van data voor hun belangrijkste business domeinen.

De velocity packs Reltio voor Life Sciences en Reltio for Healthcare zijn nu beschikbaar.

Reltio lanceert daarnaast ook ok velocity packs voor de financiële dienstverlening en de verzekeringssector, alsmede voor B2B en B2C gedreven organisaties.

Terug naar nieuws overzicht