Your.Online stelt Wido den Hollander aan als CTO

Wido den Hollander, CTO Your.Online

07-03-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Your.Online stelt Wido den Hollander aan als CTO

Your.Online benoemt Wido den Hollander tot Chief Technology Officer (CTO). Met deze nieuw gecreëerde functie zet Your.Online in op verdere internationale groei en portfolioverbreding.

Den Hollander kent een lange staat van dienst in het leiden van infrastructuur- en development teams en het schalen van technologische innovaties met bijna twintig jaar ervaring. Hij is als CTO verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de overkoepelende technologische visie en -richting van het bedrijf en het aansturen van de innovatie roadmap binnen Your.Online.

Bijdragen aan groei

"We zijn verheugd om Wido te verwelkomen in zijn nieuwe rol als CTO van Your.Online en kijken uit naar de bijdrage die hij zal leveren", aldus Abe Bakker, CEO van Your.Online. "Met Wido's ervaring en expertise zijn we ervan overtuigd dat Your.Online voorop zal blijven lopen in de technologische ontwikkelingen binnen de onlineservices markt. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijk bijdrage zal leveren aan de verdere groei en uitbreiding van Your.Online."

Den Hollander: “Ik vind het een grote eer en uitdaging om de rol van CTO op me te nemen. Ik ga nauw samenwerken met de managementteams binnen de verschillende klantsegmenten, en met onze Business Development en M&A-teams om onze bedrijfs- en technologiestrategie op elkaar af te stemmen en bij te dragen aan de verdere groei van ons bedrijf. Daarnaast kijk ik ernaar uit om mij te concentreren op bepaalde ESG-initiatieven om een duurzame positieve impact te maken voor al onze stakeholders.”

Den Hollander startte in 2004 zijn eigen hostingbedrijf en trad in 2018 in dienst bij Your.Online. Hij droeg als een van de eerste deelnemers de afgelopen jaren bij aan de op- en uitbouw van Your.Online. Den Hollander is onder meer een spreker op het gebied van IPv6, Cloudstack en Ceph. Ook kent hij een passie voor opensourcetechnologie.

Terug naar nieuws overzicht