Cegeka Nederland en ingenieursbureau Inventeers bundelen krachten

07-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cegeka Nederland en ingenieursbureau Inventeers bundelen krachten

Cegeka Nederland en ingenieursbureau Inventeers bundelen krachten met intentieverklaring. Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben de nieuwe partners de aftrap gedaan voor een samenwerking op het gebied van Internet of Things. Het eerste project is gericht op het ontwikkelen van een innovatief IoT-platform voor het beheer van binnenwater in Nederland en wordt naar verwachting in 2023 opgeleverd.

“De samenwerking tussen Cegeka en Inventeers biedt verschillende voordelen. We zien een groeiende vraag naar IoT-oplossingen gedreven door nieuwe technologie. Overheden, bedrijven en instellingen zien de mogelijkheden om met slimme data hun processen te optimaliseren. Met Inventeers hebben we een partner gevonden die de nieuwste technologieën kent en weet toe te passen. Inventeers vult ons perfect aan, waardoor wij samen end-to-end IoT-oplossingen kunnen bieden aan onze klanten” zegt Rob van Kerpel, Division Director Cegeka Data Solutions.

"Bij Inventeers zijn we dagelijks bezig met het bedenken en realiseren van oplossingen voor internationaal toonaangevende bedrijven. Met elektronica en embedded software creëren we nieuwe data en inzichten. Voor de integratie in de bestaande bedrijfsprocessen werken we samen met Cegeka. Cegeka is een softwarespecialist die innovatieve oplossingen naadloos weet te integreren. Samen met Cegeka bouwen we niet alleen IoT-producten, maar creëren we ervaringen die de manier veranderen waarop mens en bedrijf met technologie omgaan" aldus Jasper Neuteboom, Directeur Inventeers R&D.

Terug naar nieuws overzicht