Joost van Hest is de nieuwe CEO van Pandora Intelligence

Ard Pol en Joost van Hest

06-03-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Joost van Hest is de nieuwe CEO van Pandora Intelligence

Joost van Hest (rechts op de foto) is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Pandora Intelligence. Van Hest is per 1 maart 2023 de opvolger van Ard Jol (links op de foto), die de afgelopen zes jaar CEO van het bedrijf was. Ard neemt de rol van Chief Commercial Officer (CCO) op zich.

Van Hest is een ervaren manager en ondernemer op het gebied van internationale SaaS omgevingen, met name met een focus op security. Zijn aanstelling valt samen met het voltooien van een financiering ronde waarmee internationaal wordt geschaald en nieuwe sectoren worden ontsloten. Tegelijkertijd breidt het team uit met nieuw talent.

Van Hest zegt over zijn nieuwe functie: “Ik vind het geweldig de rol van CEO op me te mogen nemen. In de afgelopen jaren heb ik de ontwikkelingen van Pandora Intelligence op het gebied van voorspellende data-analyse op de voet gevolgd. Deze zijn ronduit uniek en revolutionair, dus toen Ard me vroeg of ik interesse had om hem op te volgen, hoefde ik niet lang na te denken. Hij heeft het bedrijf naar een volwassen status gebracht met een indrukwekkende portfolio en enorme potentie voor de nabije toekomst.” Jol voegt daaraan toe “De volgende fase vraagt om nieuwe kwaliteiten en ervaringen. Ik ben er trots op dat Joost mij opvolger is en ik kijk er naar uit met hem samen te werken en Pandora Intelligence verder te laten groeien.”

Terug naar nieuws overzicht