Snowflake en AWS versterken samenwerking

04-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Snowflake en AWS versterken samenwerking

Snowflake, het Data Cloud-bedrijf, en Amazon Web Services (AWS) kondigen een meerjarige uitbreiding van hun samenwerking aan, waarbij Snowflake zijn AWS-uitgaven verhoogt en beide bedrijven gezamenlijk miljoenen dollars bijdragen om go-to-market-inspanningen te ondersteunen.

De uitbreiding van de samenwerking vereist een diepgaande, veelzijdige aanpak om groei te stimuleren en klantgerichte innovatie te stimuleren op het gebied van verkoop en marketing, brancheoplossingen, productintegraties en meer.

"In de afgelopen drie jaar hebben Snowflake en AWS snel een van de meest succesvolle samenwerkingsverbanden voor technologie-co-sell op het gebied van cloud computing tot stand gebracht", aldus voorzitter en CEO van Snowflake, Frank Slootman. "We blijven ons partnerschap versterken met diepgaande samenwerkingen in verticale brancheoplossingen en productintegraties op het gebied van machine learning, met een eenzijdige focus op wat het beste is voor onze klanten."

“Data staan centraal in elke applicatie, elk proces en elke zakelijke beslissing, en vormen de hoeksteen van digitale transformatie. Door samen met Snowflake te werken, ontsluiten we nieuwe waarde voor duizenden klanten over de hele wereld en helpen we hen hun data-investeringen te maximaliseren”, aldus Adam Selipsky, CEO van Amazon Web Services, Inc. bedrijven groeien en bloeien.”

Lees meer details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud