Saskia de Ronde en Donny van der Linde versterken sales team Liquit Benelux

Saskia de Ronde

02-03-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Saskia de Ronde en Donny van der Linde versterken sales team Liquit Benelux

Liquit, leverancier van applicatiebeheeroplossingen, versterkt het Benelux sales team met een Pre-Sales Consultant, Donny van der Linde, en een Channel Manager Benelux, Saskia de Ronde. Saskia focust op Liquit channelpartners in de Benelux en Donny zal samen met deze partners Liquit klanten gaan benaderen. Daarnaast zijn er twee mensen voor het opzetten van UK sales gestart en is het development team significant uitgebreid. Het Liquit team groeit in het eerste kwartaal van dit jaar met ruim 20 procent.

Donny is per 1 februari in dienst getreden als Pre-Sales Consultant. Hij zal zich in deze rol binnen de Benelux richten op relatiebeheer van bestaande klanten en het – met partners - optekenen van nieuwe klanten. Ook gaat hij technische trainingen verzorgen en helpen bij technische vraagstukken voor partners. Donny werkt al meer dan 20 jaar voor gerenommeerde IT-service- en consultancybedrijven, in enginering en consultancy rollen. Voordat hij bij Liquit startte was hij Lead Consultant bij T4Change, een jong en dynamisch IT-consultancy bedrijf, waar alles draait om tevreden eindgebruikers en het optimaliseren en organiseren van een digitale workplace omgeving.

‘Bij Liquit vind ik de combinatie van kennis en innovatie die nodig is voor de transformatie naar een ideale toekomstige workplace. Ik laat klanten en partners graag meedelen in mijn enthousiasme over dit actieve, groeiende, vernieuwende en solide bedrijf waarbij samenwerking de basis is, van de producten, de mensen, de merkwaarden en de waardepropositie.’   

Saskia de Ronde start per 1 maart als Channel Manager Benelux. Liquit heeft een sterk en groeiend partnerkanaal dat vanuit Nederland in Europa en Noord-Amerika actief is. Saskia zal haar kennis van en inzicht in de channelmarkt inzetten om met partners de two-tier channelstructuur in de Benelux-markt verder uit te breiden. Saskia was Vendor Marketing Manager bij Cloudland B.V., een softwaredistributeur die een platform voor resellers en managed services providers binnen de Benelux levert. Vanaf de start van haar carrière heeft zij voor diverse grote IT-bedrijven en als zelfstandige als Channel en Marketing Manager het partnerlandschap in de Benelux mede vormgegeven.  

‘Mijn carrière heb ik altijd gebaseerd op samenwerking, bij mijn successen zijn daarom altijd veel mensen betrokken geweest,’ aldus Saskia. ‘Ik kijk ernaar uit om deel van het Liquit team uit te maken, omdat het bedrijf samenwerking ademt.’  

Terug naar nieuws overzicht