Cegeka lijft Westpole Italië in

22-02-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cegeka lijft Westpole Italië in

De Belgische IT-groep Cegeka breidt haar activiteiten in Italië stevig uit. Zo'n 190 mensen van Westpole Italië komen bij de groep.

Westpole Italië legt zich toe op IT-infrastructuur zoals datacenters en werkplekhardware, software en technische diensten, aangevuld met professional services voor particuliere- en ovehreidsklanten. Sinds kort focust het zich ook op managed services en managed network en security services.

Italiaanse activiteiten uitbreiden

Het bedrijf is al langer actief op de Italiaanse markt, maar breidt nu haar voetafdruk uit met bijna tweehonderd mensen verspreid over vier kantoren. De hoofdzetel van Westpole Italië ligt in Milaan.

"Op vlak van IT-Infrastructuur bekent dit een verdubbeling van onze Italiaanse activiteiten en een versterking wat betreft skills en knowledge. De krachtenbundeling tussen beide organisaties zorgt ervoor dat we onze klanten een ruimer spectrum aan IT-oplossingen kunnen bieden", zegt Stefania Donnabella, managing director van Cegeka Italië.

De overname staat voor alle duidelijkheid volledig los van Westpole België. Dat bedrijf legt zich ook toe op digitale transformatie, maar heeft niets met Cegeka of de Italiaanse tak te maken.

In samenwerking met Data News

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters