MnP Solutions bundelt krachten met InTECHrity

10-02-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

MnP Solutions bundelt krachten met InTECHrity

Organisatieadviesbureau MnP Solutions gaat samen met organisatieadviesbureau InTECHrity. De samensmelting is gericht op het versterken van de positie van MnP Solutions, als toonaangevende speler op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Met de samenvoeging breidt MnP Solutions zowel het klantportfolio als de expertise uit. Bestaande opdrachtgevers en consultants van InTECHrity zullen opgaan in MnP Solutions, waarbij de naam InTECHrity op termijn zal ophouden te bestaan. Bestaande en nieuwe klanten kunnen daarbij voortaan rekenen op een nog breder aanbod van diensten en producten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

De overname markeert een belangrijke stap in de groei ambitie van MnP Solutions, met name op het gebied van implementatietrajecten voor de normen ISO27001, ISO27701, ISAE3402 en de NEN7510. .

"We zijn erg blij met deze ontwikkeling," aldus Stefan van Nifterick, partner van MnP Solutions. "InTECHrity heeft in de afgelopen twintig jaar een flinke expertise en een sterk klantenportfolio op het gebied van informatiebeveiliging en privacy weten op te bouwen. Door deze overname kunnen we bestaande en nieuwe klanten nog beter ondersteunen en onze positie als toonaangevende speler in MKB+ markt verder uitbouwen."

Door de overname groeit MnP Solutions door naar een team van 20+ Privacy security en juridische specialisten, met meer dan 200 opdrachtgevers in binnen en buitenland.

Terug naar nieuws overzicht