Marc van Ierland benoemd tot Sales Director Exclusive Networks Nederland

Marc van Ierland

26-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Marc van Ierland benoemd tot Sales Director Exclusive Networks Nederland

Exclusive Networks benoemt Marc van Ierland tot de nieuwe Sales Director voor Exclusive Networks Nederland. De aanstelling valt samen met het vertrek van de huidige Sales Director Kees Smulders.

Van Ierland: “Ik ben 16 januari gestart bij Exclusive Networks en na mijn eerste week kan ik de organisatie omschrijven als: professioneel, energiek en Brabantse nuchterheid waarbij de klant altijd centraal staat. Ik kijk er dan ook naar uit om leiding te gaan geven aan een geweldig team van professionals om het kanaal te ondersteunen met kennis, producten, oplossingen en services en om weer intensief te werken met channel partners en vendoren om samen succesvol te zijn.”

Brede expertise

Van Ierland heeft 28 jaar ervaring in IT-distributie waarin hij succesvol leiding heeft gegeven aan diverse business units en landen teams binnen verschillende IT distributeurs. Hij heeft expertise opgebouwd in uiteenlopende technologiegebieden in IT en in het succesvol leiden van meerdere bedrijfsintegraties. Van Ierland heeft dan ook een sterke focus op de business, maar weet door zijn jarenlange ervaring het belang van de mensen, zowel partners, vendoren als collega’s, op waarde te schatten en hij zal ook die ontwikkeling zeker niet uit het oog verliezen.

Nu Van Ierland gestart is, geeft Smulders aan een goede opvolger te zien voor zijn rol en zijn succesvolle carrière bij Exclusive Networks te gaan beëindigen. Kees Smulders: “Ik vond het een geweldige rit de afgelopen 15 jaar. We hebben op professioneel vlak veel bereikt met Exclusive Networks. Daarnaast heeft het me ook veel gebracht, ik heb veel geleerd, veel mogen beleven en ook veel lol gehad. Nu Marc toe treedt in ons team voel ik de ruimte om te stoppen en mij op andere zaken te gaan richten. Ik zal Exclusive Networks dan ook met een positief gevoel gaan verlaten. We zitten met onze propositie in een markt die ondanks roerige economische tijden de komende jaren hard blijft groeien, met alle kansen die dat met zich mee brengt. We hebben een super getalenteerd team met veel jonge professionals met daarbij een goede mix van ervaren experts in het vak. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de groei verder voort zullen zetten en wil alle partners, vendoren en collega’s bedanken voor de prettige samenwerking. Uiteraard ben ik er nog een tijd om zaken over te dragen en projecten af te ronden.”

Ben Aelbrecht, Regional Director Benelux: "Met zijn jarenlange ervaring in verschillende management rollen in de IT distributie is Marc een aanwinst voor het salesteam van Exclusive Networks in Nederland. Ik verwacht dat sales onder zijn leiding verdere stappen kan maken en heet hem van harte welkom en verheug me op onze samenwerking. Kees wil ik mede namens het hele Exclusive-team bedanken voor zijn jarenlange inzet en toewijding. Ik wens hem het allerbeste voor de toekomst.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, sales