Uniserver Group stelt Anyes Krijnen aan als Group CFO

Anyes Krijnen

25-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Uniserver Group stelt Anyes Krijnen aan als Group CFO

Uniserver Group benoemt Anyes Krijnen (foto) tot Chief Financial Officer (CFO). Het bedrijf wil met de uitbreiding van zijn directieteam zijn positie in Nederland verder uitbouwen en de Uniserver Group positioneren in Europa.

Met Krijnen als CFO van de Group wordt de strategie om met de combinatie van de verschillende labels dé hybride cloudpartner te worden verder vormgegeven. Sinds 2021 is Krijnen als CFO verbonden aan Uniserver. Ze krijgt in haar nieuwe rol de verantwoordelijkheid over de Finance & HR-afdelingen alsook M&A van alle labels onder de Uniserver Group.

Groeiambities verder vormgeven

Ronald Bezuur, Founder van Uniserver Group: “Deze keuze is geheel in lijn met de eerdere aankondiging om onze groeiambitie als Uniserver Group verder vorm te geven. Krijnen heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer betrokken, gedreven en kundig directielid en heeft een bewezen track record op het gebied van M&A en finance. Het voelt voor mij dan ook goed om verder los te laten, mij te richten op uitbreidingen in het buitenland en nieuwe kansen voor de Group, wetende dat er een krachtig en ervaren directieteam staat waarmee we verder bouwen aan onze ambities.”

Luuk Slaats, CEO Uniserver Group: “Bij de ambities die wij als Uniserver Group nastreven hoort een sterk en stabiel fundament. De basis van dit fundament is gebaseerd op mensen en de financiën. Vanuit de Uniserver Group kunnen we met ons platform de gehele cloudmarkt bedienen en is het onze ambitie om de komende jaren te verdrievoudigen. Anyes is een CFO die heeft bewezen vanuit haar hands on mentaliteit een brede businesspartner te zijn. Het geeft me veel vertrouwen dat we HR en controls voor alle labels centraal waarborgen waarmee het fundament staat voor verdere groei.”

Anyes Krijnen, CFO Uniserver Group: “Vanuit mijn CFO rol en M&A ervaring ben ik nauw betrokken geweest bij de eerdere overnames van de Uniserver Group. Gezien het enorme potentieel dat ik zie in verdere consolidatie van de infrastructurele markt, de mooie organisatie en de potentie van de Uniserver Group, ben ik ingestapt om vanuit mijn CFO rol verdere invulling te geven aan de internationale groeiambities die Uniserver Group heeft.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud