GGZ Westelijk Noord-Brabant kiest voor SLTN

19-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

GGZ Westelijk Noord-Brabant kiest voor SLTN

GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal. Zij bieden zowel klinische als ambulante zorg. GGZ WNB is in 2021 op zoek gegaan naar een deskundige ICT-partner, gespecialiseerd in de zorgsector. Na een uitgebreid selectietraject heeft GGZ WNB unaniem gekozen voor SLTN.

Quirijn Lok, bestuurder GGZ WNB: “Een veilig, flexibel en modern ICT-fundament is essentieel om de noodzakelijke digitalisering binnen de geestelijke gezondheidszorg te faciliteren. Een deel van de medewerkers voert de werkzaamheden “en route” uit waarbij ze op huisbezoek gaan en vervolgens moeten beschikken over toegang tot een veilige digitale werkplek. SLTN geeft hier met haar Ideale

Zorgwerkplek, -Cloud en -Security dienstverlening optimaal invulling aan. We zochten een betrouwbare partner waarmee we samen onze dienstverlening richting onze cliënten konden verbeteren en waarborgen.”

In de selectiefase maakte SLTN het verschil door;

• Het voeren van een goede dialoog gedurende selectietraject. Hierbij heeft er intensieve afstemming plaatsgevonden met GGZ WNB om optimaal aansluiting te vinden bij de functionele wensen van GGZ WNB.

• De proactieve houding en het meedenken in de eisen en wensen van GGZ WNB.

• De ervaring in de zorg.

• De breedte van de kennis binnen de SLTN-organisatie, ook voor mogelijke toekomstige vraagstukken.

• De actieve betrokkenheid van SLTN bij diverse zorginnovaties wat aansluit bij de wensen van GGZ WNB.

De dienstverlening van SLTN bestaat uit:

• Uw Ideale Zorgwerkplek; een moderne werkplekomgeving inclusief Microsoft365, mobile device management en nieuwe devices,

• Uw Ideale ZorgCloud; een private Cloudoplossing voor de applicaties,

• Uw Ideale ZorgSecurity; uitgebreide securitydiensten waaronder kwetsbaarheden management en intrusion detectie & preventiediensten, servicedesk en service integratie (SPOC).

Eugene Tuijnman, CEO SLTN: “GGZ WNB is vanuit een uitgebreid selectietraject op zoek gegaan naar een partner die hen verder gaat ondersteunen met de digitalisering binnen de GGZ. We zijn dan ook enorm trots dat we unaniem zijn gekozen als de ICT Partner voor GGZ WNB. We kijken uit naar de prettige en langdurige samenwerking om samen de verdere stappen te gaan maken!”

Foto: V.l.n.r. Chris Liebregts (SLTN), Lex Erades (SLTN), Quirijn Lok (GGZ WNB), Albert Hooijer (SLTN), Mark de Vries (SLTN)

Terug naar nieuws overzicht