Nederlandse Superconnectors netwerk diner tijdens MWC in Barcelona

16-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nederlandse Superconnectors netwerk diner tijdens MWC in Barcelona

Op maandag 27 februari 2023 vindt wederom in Barcelona, tijdens het Mobile World Congress (MWC) en het startup event 4YFN, een Nederlandse netwerk event met borrel en diner plaats. Dit jaar is er een vernieuwd format met als thema Superconnectors, dat mede wordt mogelijk gemaakt door BTG, Dutch IT Media (Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders), Superconnectors, NBSO, Provincie Zuid-Holland en Innovation Quarter. Dit event is interessant voor IT-leiders, managers, changemakers en policymakers. Zij kunnen zich nu gratis inschrijven.

Danny Frietman, mede-initiatiefnemer en moderator van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders: “Superconnectors biedt kansen voor jonge bedrijven om moeilijk bereikbare experts met geweldige netwerken te ontmoeten. Op maandag 27 februari 2023 start op een inspirerende plek, de Social HUB in Barcelona, het Superconnectors event tot 19.00 wat georganiseerd wordt door Alex Broekman (alex@superconnectors.io). Aansluitend vindt een ‘invite-only’ diner plaats voor een selectie groep Nederlandse gasten. Het diner is voor maximaal tachtig gasten van de Nederlandse delegatie, Na inschrijving, volgt een persoonlijke bevestiging vanuit de organisatoren waarna uw deelname is bevestigd.”

Alex Broekman, Programmadirecteur Superconnectors: “Superconnectors is een evenement waar startups en scale-ups met behulp van een Superconnector de juiste connectie, oplossing of ingang kunnen vinden voor hun meest kritische vraag. Dit kan een kennismaking zijn met iemand in een specifieke markt, met de juiste investeerder, met iemand met unieke kennis of iemand met uitzonderlijke toegang tot talent Oprichters pitchen hun meest kritische vraag aan een groep Superconnectors. De Superconnectors strijden vervolgens om de beste verbinding om hun vraag op te lossen! De startups beslissen wie het beste kan helpen. Ik zie u graag op 27 februari!”

Schrijf u nu in via deze link.

Voor Superconnectors is er plek voor maximaal dertig Superconnectors (mensen met grote netwerken) om te luistern naar zeven startups en te helpen met connecties. Bent u eventueel geïnteresseerd om mee te doen? We kijken dan op basis van wat de Startups het meeste nodig hebben welk profiel het beste past. Mocht u interesse hebben zal er naderhand contact op worden genomen. Voor meer informatie: www.superconnectors.io

Event: Nederlandse Superconnectors netwerk diner tijdens MWC in Barcelona

Datum: Maandag 27 februari

Tijdstip: 17.00-21.00 uur

Locatie: Social HUB, Barcelona - C. Cristobal de Moura 49, 08019, Barcelona

Kosten: Geen

Inschrijven: Schrijf u nu in via deze link.

Meer informatie: www.superconnectors.io of neemt contact op met:

Sarah van Ommen, Partner Content Manager Dutch IT Media

T. +31623450366

E. sjvommen@dutchitchannel.nl

Terug naar nieuws overzicht