Acer introduceert Nitro en Swift notebooks met AMD Ryzen 7000-serie

06-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Acer introduceert Nitro en Swift notebooks met AMD Ryzen 7000-serie

Acer heeft op de CES beurs in Las Vegas de nieuwe Nitro 16- en Nitro 17-gaminglaptops en de nieuwe Swift Go 14-laptop met processoren uit de AMD Ryzen7000-serie aangekondigd.

De nieuwste Acer Nitro-laptops, ontworpen voor casual gamers met een heel ander niveau van meeslepende gameplay, worden geleverd met WUXGA/WQXGA-schermen van 16-inch of FHD/QHD-schermen van 17,3-inch en worden ondersteund door liquid metal thermal grease op de processor.

De Swift Go 14 combineert de nieuwe processor met de kleuren van OLED-schermen en een accu die de hele dag meegaat, en dat alles in een nieuw dunne en lichte behuizing.

De nieuwe mobiele AMD Ryzen-processoren leveren optimale en krachtige prestaties met een keur aan geavanceerde gebruikerservaringen. Door gebruik te maken van de nieuwe Zen 4corearchitectuur die is ontwikkeld voor hoogwaardige prestaties en efficiëntie, profiteren gamers en remote werknemers van snellere prestaties voor uitstekende productiviteit en krachtige efficiëntie, aldus Acer.

Daarnaast zijn bepaalde modellen ook uitgerust met AMD's Ryzen+AI-technologie, voor magische video-effecten zoals eye-gazecorrectie.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Nitro 16 (AN16-41) zal in de Benelux aan het einde van het tweede kwartaal beschikbaar zijn vanaf EUR 1549.

De Acer Nitro 17 (AN17-41) zal in de Benelux aan het einde van het tweede kwartaal beschikbaar zijn vanaf EUR 1649.

De Acer Swift Go 14 (SFG14-42) zal in de Benelux aan het einde van het tweede kwartaal beschikbaar zijn vanaf EUR 999.

Terug naar nieuws overzicht