MXT2023 event met Constantijn van Oranje, Tom Holkenborg en Sebastiaan Hooft

Constantijn van Oranje

05-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

MXT2023 event met Constantijn van Oranje, Tom Holkenborg en Sebastiaan Hooft
(17-01-2023)

MXT2023 staat voor de deur met een indrukwekkend programma waar onder andere Constantijn van Oranje een van de hoofdsprekers zal zijn. De conferentie zal plaatsvinden van 17 tot en met 19 januari in Groningen en is gericht op innovatie in de creatieve technologie-industrie. MXT brengt leiders in de industrie, founders, investeerders en innovatieve denkers samen om de laatste trends te verkennen en samen de toekomst vorm te geven door middel van creativiteit en innovatie.

Aan het hoofd van het programma staan toonaangevende keynote sprekers zoals, Tom Holkenborg, Chagall, Constantijn van Oranje, Wiktoria Wójcik, Michael Musandu en vele andere interessante namen. Tom Holkenborg zal onder andere praten over creatief ondernemerschap en Chagall zal daarnaast haar kennis delen over de raakvlakken in muziek en technologie.

Bezoekers kunnen genieten van een programma met paneldiscussies van experts uit de industrie over o.a. ‘hoe web 3.0 geld kan opleveren voor makers', 'hoe we diversiteit in tech kunnen creëren', en 'welke rol investeerders moeten spelen in de toekomst van de creatieve tech sector'. Er zullen daarnaast live podcasts worden opgenomen, een HackBattle plaatsvinden en andere activiteiten, zoals een scala aan workshops. MXT deelnemers zullen ook een ticket ontvangen voor het Eurosonic festival, waar er een mogelijkheid is tot netwerken en dansen, terwijl verschillende bekende en opkomende artiesten zullen optreden. 

"We zijn verheugd om zo'n dynamisch en uitgebreid programma te bieden voor MXT2023" zegt Max Papo, projectmanager MXT2023 organisatie. “MXT2023 is meer dan alleen een evenement. Ons doel is om, naast het bieden van waardevolle inzichten en kennis voor je carrière en bedrijf, individuen de kans te geven in contact te komen met gelijkgestemden en om betekenisvolle relaties aan te gaan.”

Meer informatie over MXT2023 is te vinden op www.mxt2023.nl, waar geïnteresseerden een gratis ticket voor het openbare programma kunnen claimen en meer te weten kunnen komen over het volledige programma. Oprichters en investeerders die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen een e-mail sturen naar info@mxt2023.nl.

Terug naar nieuws overzicht