ESET benoemd tot Champion in Canalys Global Security Leadership Matrix 2022

22-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ESET benoemd tot Champion in Canalys Global Security Leadership Matrix 2022

ESET, een speler in digital security, is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Champion’ in de nieuwste Global Cybersecurity Leadership Matrix van Canalys. Canalys is een toonaangevend analistenbureau op het gebied van internationale marktanalyses in de technologiebranche met een duidelijke channelfocus. Elk jaar geven zij een algemene beoordeling van de toonaangevende cybersecurityleveranciers met gevestigde partnerprogramma's. Door de aanhoudende omzetgroei van ESET, waaronder een stijging van 30% in het MSP-segment, in combinatie met de kwaliteit van het accountmanagement en het algehele gemak van zakendoen, zijn de hoge beoordelingen onder hun partners wederom bevestigd.

ESETs partnerprogramma richt zich op het tot stand brengen van een langdurige samenwerking en oprechte betrokkenheid, waardoor de waardering van ESETs partners hoog is gebleven. ESETs netwerk (wereldwijd) bestaat nu uit meer dan 10.000 MSP's en 24.000 resellers, en MSP's blijven een kernonderdeel van ESETs strategie. Het bedrijf heeft haar propositie versterkt door MSP's in staat te stellen XDR-oplossingen aan te bieden, waaronder ESET Inspect en ESET Inspect Cloud, die voorheen niet beschikbaar waren binnen het MSP-model.

Al ruim 3 decennia investeert ESET fors in haar eigen meerlaagse technologie die inbreuken op de endpoints en systemen van haar klanten door zowel bekende als nog niet eerder vertoonde dreigingen voorkomt. "Ons doel is om de digitale beveiliging te bieden die de systemen van een organisatie soepel en veilig laat werken", zegt Ignacio Sbampato, Chief Business Officer bij ESET. "We geloven dat we onze partners toegang bieden tot de meest gelaagde technologie die er is, waardoor ze zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkst is - de vooruitgang van hun eigen bedrijf én van hun klanten."

Als privaat en op technologie gericht bedrijf heeft ESET altijd gekozen voor een science-based security-first benadering. Al in een vroeg stadium werd gebruik gemaakt van machine learning en cloud computing om de wereldwijde threat intelligence-systemen te ontwikkelen. Het bedrijf wordt voortdurend uitgeroepen tot 'champion', 'top player' en 'leader' in de industrie voor haar zakelijke oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht
Security