SoftwareONE ontvangt met AWS Premier Tier Services Partner-status

29-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SoftwareONE ontvangt met AWS Premier Tier Services Partner-status

SoftwareONE, wereldwijde leverancier van end-to-end software- en cloudoplossingen, is bekroond met de Amazon Web Services (AWS) Premier Tier Services Partner-status in het AWS -Affiliate Network (APN).

Het behalen van de AWS Premier Tier Services Partner-status geeft aan dat SoftwareONE een AWS-partner is met bewezen competenties en een opmerkelijke staat van dienst als het gaat om het helpen van klanten bij het design, de architectuur, de bouw, de migratie en het beheer van hun workloads op AWS.

Accreditatie-eisen

Om AWS Premier Tier Services Partner te worden, moeten organisaties aan een pakket aan accreditatie-eisen voldoen en een behoorlijk aantal certificeringen behalen. Ook moeten organisaties kunnen aantonen dat zij langdurig met AWS willen werken en dat ze verregaande expertise hebben als het gaat om de implementatie van klantoplossingen op AWS. Het is bovendien essentieel dat AWS Premier Tier Services Partners een solide team van getrainde en gecertificeerde technische consultants in huis hebben, en kennis van en ervaring hebben met projectmanagement en Professional Services.

"SoftwareONE is er trots op nu AWS Premier Tier Services Partner in het AWS Partner Network te zijn", zegt Ian Hutchinson, Global AWS Alliance Leader bij SoftwareONE. "Het feit dat we dit veelomvattende proces om onze AWS-expertise aan te tonen, succesvol hebben afgerond, en het uitgebreide accreditatie- en certificeringsproces hebben doorlopen, laat wel zien dat ons team bijzonder gedreven is om organisaties te helpen hun technologische doelen te bereiken. Om dat te kunnen doen, maken we gebruik van de flexibiliteit, en het portfolio van de diensten en het innovatietempo van AWS.

Strategische samenwerking

SoftwareONE en AWS tekenden in januari 2022 al een strategische samenwerkingsovereenkomst. Sindsdien heeft SoftwareONE meer dan 600 AWS-certificeringen behaald en heeft ze talloze competenties, vaardigheden en lidmaatschappen van het AWS-partnerprogramma toegevoegd aan haar referenties, zoals:

  • AWS Financial Services Competentie: een erkenning voor de inzet van SoftwareONE om versnelde innovatie mogelijk te maken voor grote en kleinere banken, verzekeringsmaatschappijen, kapitaalmarktbedrijven en betalingsverwerkers.
  • Lidmaatschap van het AWS Marketplace Skilled Consulting Partner Program: hiermee wordt SoftwareONE erkent als een erkende en geautoriseerde software reseller via AWS Marketplace Consulting Partner Private Offers (CPPO).
  • Lidmaatschap van het AWS Public Sector Partner Program: hiermee wordt erkend dat SoftwareONE overheden, ruimtevaart, onderwijs en non-profitorganisaties over heel de wereld ondersteunt met kennis, kunde en cloudgebaseerde oplossingen.
  • AWS Security Competentie, AWS DevOps Competentie, AWS SAP Competentie en AWS-Migratie Competentie.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud