Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Security Day: u kunt zich nog aanmelden!

Dutch IT Channel en Executive People organiseren op 1 december de Dutch IT Security Day. Het event voor IT-leiders en cybersecurity specialisten heeft een interessant programma en vindt tussen 11.00-18.00 uur plaatst in de Rijtuigenloods in Amersfoort met moderator Danny Frietman. Bezoekers krijgen inzicht in actuele cyberseurity trends en ontwikkelingen tijdens keynotes en breakout sessies. Ook kunnen ze op de Dutch IT Security Expo informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. U kunt zich nu inschrijven!

Cybersecurity is vandaag de dag een bedrijfsprioriteit. De Dutch IT Security Day biedt IT-beslissers zoals een CIO, CISO, CDO of IT-manager, hun rol binnen organisaties te versterken en opnieuw vorm te geven. Ze leren tijdens deze dag hun beveiligingsstrategie af te stemmen op business doelstellingen en via praktische sessies en paneldiscussies hun organisaties cyber resilient te maken.

Enkele hoogtepunten:

Cybersecurity expert Erik Westhovens geeft u inzicht in actuele ransomware ontwikkelingen in de keynote 'Ransomwared' Bezoekers krijgen gratis het boek 13. Ransomwared (zolang de voorraad strekt)

Volg de paneldiscussie over de resultaten van de Dutch IT Leaders Security Survey met CIO's en vertegenwoordigers van Veeam, Cloudian & Trend Micro en Smart Profile

Marcel de Boer van het bedrijf Hoppenbrouwers vertelt hoe zijn bedrijf is omgegaan met een ransomware aanval. Hierbij krijgen bezoekers gratis het boek ‘Hack’ van Hoppenbrouwers (zolang de voorraad strekt)

Kom naar de boeiende workshops van Copaco - Arctic Wolf - Arrow Nederland - Crowdstrike - CyberRes - Outpost24 - ProLion GmbH - SentinelOne - WatchGuard

Krijg inzicht in de Cybersecurity Best Practices paneldiscussie met Liesbeth Holterman (Cyberveilig Nederland), Astrid Oosenbrug (DIVD) en Dick Geheniau (TD SYNNEX)

Volg de afsluitende keynote van Gartner Analist Wam Voster die actuele cybersecurity trends belicht

Bezoek de netwerkborrel en informatiemarkt. Praat bij met uw peers en ontmoet nieuwe mensen en bedrijven!

Kom net als uw collega's en peers naar de Dutch IT Security Day en krijg meer inzcht in actuele cybersecurity ontwikkelingen!

DUTCH IT SECURITY DAY

Datum: Donderdagmiddag 1 december van 11.00 tot 18.00 uur (Inclusief lunch en netwerkborrel)

Locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort

Adres: Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Toegang is gratis. Schrijf u nu in.

Terug naar video overzicht
Security