Microsoft Azure met IGEL OS for Windows 365 is beschikbaar

25-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Microsoft Azure met IGEL OS for Windows 365 is beschikbaar

IGEL, onthulde tijdens Microsoft Ignite zijn nieuwe oplossing IGEL OS for Windows 365. Deze nieuwe versie van zijn besturingssysteem voor endpoints biedt ingebouwde ondersteuning voor soepele toegang tot Windows 365 Cloud-pc’s. Het is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met Windows 365. Hierdoor kunnen gebruikers vanaf vrijwel elke endpoint toegang krijgen tot hun Windows 11-omgeving.

“IGEL biedt ingebouwde ondersteuning voor Windows 365 Cloud PC om organisaties te helpen om snel en moeiteloos gebruik te maken van desktopomgevingen vanuit Microsoft Azure”, zegt Jim Airdo, senior vice president IGEL Ready Strategic Alliances bij IGEL. “Met de mogelijkheid om direct op te starten naar een cloud-pc, vereenvoudigde onboarding en een uiterst krachtige unified communications-ervaring stelt IGEL stelt gebruikers in staat om optimaal gebruik te maken van Windows 365. Het enige dat hiervoor nodig is: een download en een simpele muisklik.”

“Windows 365 biedt bedrijven de mogelijkheid om hun endpoints op te waarderen en beheren door hun Windows-omgeving op veilige wijze vanuit de cloud van Microsoft naar elk apparaat te streamen, met inbegrip van al hun gepersonaliseerde applicaties, content en instellingen”, zegt Scott Manchester, partner director Program Management Windows 365 bij Microsoft. “Met de introductie van IGEL OS for Windows 365 zorgt IGEL voor verdere vereenvoudiging van het gebruik van cloud-pc’s voor alle eindgebruikers, waar zij zich ook maar bevinden.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud