Vertiv tweakt Partner en Incentive Program

17-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Vertiv tweakt Partner en Incentive Program

Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, maakt bekend dat het Vertiv Partner Program (VPP) en Vertiv Incentive Program (VIP) ingrijpend zijn verbeterd. Beide programma’s zijn ontwikkeld om deskundige distributeurs en resellers te belonen. Het VPP en VIP staan open voor partners in een select aantal landen in Europa en het Midden-Oosten, waaronder België, Nederland en Luxemburg.

Nieuw partnerportal
Binnen de verbeterde programma’s staat een nieuw partnerportal centraal. Dit brengt alle informatie en hulpmiddelen bijeen die partners nodig hebben voor optimale communicatie en samenwerking met Vertiv en het verzilveren van beloningen. Het partnerportal biedt distributeurs en resellers een intuïtieve en gebruiksvriendelijke user interface met een gepersonaliseerd dashboard. Hierop kunnen ze eenvoudig aflezen hoeveel bonuspunten ze hebben verdiend en welke incentives Vertiv aanbiedt.

Uitgebreid VIP
Vertiv heeft haar VIP uitgebreid met een speciale winkel waar resellers hun bonuspunten kunnen verzilveren om artikelen aan te schaffen. Het aanbod omvat alles van de laatste elektronica en cadeaubonnen tot tickets voor unieke evenementen. VIP+ partners kunnen daarnaast speciale artikelen aanschaffen.

Diverse incentives
Om partners nog meer te belonen, heeft Vertiv vijf incentiveprogramma’s in het leven geroepen: het Start Bonus Incentive, Everyday Sales Incentive, Cross Sell Incentive, Purchase Frequency Incentive en Spotlight Incentive. Elke maand wordt het aantal bonuspunten verder opgevoerd.

Katja Neumann, Channel Sales Director Central Western Europe bij Vertiv: “Het netwerk van partners, distributeurs en resellers is cruciaal voor Vertiv. Zij leveren de diensten, oplossingen en expertise die onze klanten nodig hebben. We doen er alles aan om onze partnerprogramma’s marktbepalend te maken door nieuwe incentives te introduceren en onze deskundige partners te belonen voor het goede werk dat ze verrichten.”

Paul Gohil, managing director bij Collaborate IT Limited: “Als jarenlange Platinum-partner hebben wij optimaal kunnen profiteren van de voortdurende investeringen van Vertiv in haar partnerprogramma’s. De nieuwe verbeteringen weerspiegelen de toewijding van Vertiv aan haar partners en we zijn zeer enthousiast over de nieuwe kansen die deze programma’s bieden. Het dashboard van het nieuwe partnerportal en de verbeterde functionaliteit bieden ons alles wat we nodig hebben om onze klanten goed te ondersteunen. Dit verbetert hun gebruikerservaring, zodat we een sterkere band met hen kunnen opbouwen.”

Ga voor meer informatie over Vertiv en haar partnerprogramma’s naar Vertiv.com. Klik op “Partners” en “Apply Now” om deel te nemen aan en te profiteren van alle nieuwe incentives en mogelijkheden.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters