Remote voegt duurzaamheidspartners toe aan marktplaats

09-09-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Remote voegt duurzaamheidspartners toe aan marktplaats

ICT-aanbieder Remote voegt een categorie met duurzaamheidspartners toe aan zijn in 2021 geïntroduceerde Remote-marktplaats. Deze marktplaats moet een ecosysteem van partners vormen ter ondersteuning van de missie van Remote: de werkwereld voor elk persoon, bedrijf en land open te stellen.

Plan A, Consequence, Earthly, Watershed, Ecologi, Patch, EcoCart, Planetly, EarthShare, Lune en Treedom sluiten zich aan bij het groeiende netwerk van speciale partners om ervoor te zorgen dat bedrijven milieu-, sociale en bestuurscriteria (ESG) kunnen integreren in hun bedrijfsvoering, aldus de organisatie. Remote levert toepassingen op het gebied van het bouwen, beheren en ondersteunen van wereldwijd verspreide personeelsbestanden.

Ondersteuning klimaatstrategie

De nieuwe duurzaamheidscategorie omvat tools ter ondersteuning van een klimaatstrategie, voor het beheer van CO2-uitstoot en –compensatie, projecten gericht op natuurbescherming, bomenplantinitiatieven, liefdadigheids- en betrokkenheidsplatformen voor werkomgevingen, een vrijwilligersportaal en ander bedrijven die zich inzetten om klimaatverandering tegen te gaan. Zo is Plan A een van de nieuwste duurzaamheidspartners en ondersteunt ondernemingen met hun CO2-uitstootberekeningen en een ESG-rapportagetool bij het CO2-vrij maken van hun activiteiten en het ontwikkelen van een langdurig duurzaamheidsplan.

"Onze missie draait niet uitsluitend om het globaliseren van arbeidskrachten, maar ook om het zorgen dat organisaties zich bewust kunnen inzetten voor de planeet”, zegt Job van der Voort, medeoprichter en CEO van Remote. “Het leiden van bedrijven in een zich continu evoluerende, wereldwijde werkomgeving vereist ongelooflijk veel en we weten dat we dit alleen voor elkaar kunnen krijgen door samen te werken met bedrijven die dezelfde visie hebben. De Remote-marktplaats helpt onze klanten met de best beschikbare tools en ondersteuning om hun groei te managen en zich aan te passen aan veranderingen.”

Terug naar nieuws overzicht