Microsoft start ISV Success Program

19-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft start ISV Success Program

Microsoft gaat meer mogelijkheden ontsluiten voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's). Dit meldt de leverancier op de Microsoft Inspire 2022 conferentie in Las Vegas.

Microsoft meldt: "Nu de vraag naar cloudoplossingen in 2025 naar schatting meer dan 1 biljoen dollar zal bedragen , zijn softwareleveranciers nog nooit zo belangrijk geweest in het ondersteunen van onze wederzijdse klanten. Vandaag ontsluit Microsoft bij Inspire kansen voor onze partners door te investeren in nieuwe programma's, voordelen en middelen om alle ISV's - groot en klein - te helpen aan de behoeften van de klant te voldoen, sneller en kostenefficiënter te innoveren, naar de markt te gaan en een bloeiend bedrijf te laten groeien.

We kondigen nieuwe voordelen aan met het ISV Succes Program om ISV's te helpen snel te innoveren, goed ontworpen applicaties te bouwen, deze op onze commerciële marktplaats te publiceren en hun verkoop te laten groeien. Het programma is momenteel in besloten preview en algemeen beschikbaar in het najaar van 2022. Het is bedoeld als de weg naar ISV-succes in het Microsoft Cloud Partner-programma.

Softwareleveranciers kunnen profiteren van dit nieuwe verbeterde voordeelpakket om in de hele Microsoft Cloud te bouwen en toegang te krijgen tot cloud-sandboxen, ontwikkelaarstools, technische en zakelijke bronnen en een toegewijde community. Deelnemers krijgen toegang tot bijna $ 128.000 aan voordelen om productieve, moderne en innovatieve ontwikkelaarstools te gebruiken om de softwareproductie te versnellen. Bovendien is Marketplace Rewards geïntegreerd in het ISV-succesprogramma om het pad voor ISV's te vereenvoudigen.

We maken voortdurend verbeteringen aan onze commercce marketplace , ons platform voor digitale verkoop en wereldwijde handel. Het delen van marges is nu algemeen beschikbaar via Marketplace en we kondigen een samenwerking aan met Tackle.io om ISV's te helpen bij het schalen en bereiken van Microsoft-klanten, het vereenvoudigen van verkopen en het versnellen van de omzet op de commerciële markt.

Deze nieuwe voordelen, naast de toonaangevende transactiekosten van 3% voor marktplaatstransacties van Microsoft , stellen ISV's in staat om te bouwen, te verkopen en te gedijen op de Microsoft Cloud.

We introduceren ook nieuwe brancheaanduidingen voor ISV's, die later dit jaar beschikbaar zullen zijn. Deze aanduidingen onderscheiden oplossingen op basis van hun bewezen prestaties bij klanten, technische volwassenheid en klantensucces. We starten met zorg, retail en financiële dienstverlening. Partners kunnen tijdens Inspire meer te weten komen over de aanduidingen en deelnemen aan de co- designsessies."

Terug naar nieuws overzicht