AWS geselecteerd als cloud provider van Delta

AWS geselecteerd als cloud provider van Delta

15-07-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

AWS geselecteerd als cloud provider van Delta

Amazon Web Services (AWS) maakt deel uit van de nieuwste versnelling in de digitale bedrijfstransformatie van Delta Air Lines met de aankondiging van een meerjarige overeenkomst om te dienen als de voorkeurscloudprovider van de luchtvaartmaatschappij.

AWS zal Delta helpen in het ontgrendelden van technologieën en stroomlijnen van processen die de klantervaring sneller, soepeler en veiliger maken, van het boekingsproces tot de vluchtervaring.

"We transformeren niet alleen onze IT-backbone, we brengen onze hele organisatie bijeen om toonaangevende technologie te gebruiken om de reiservaring van onze klanten op een zinvolle manier te verbeteren", aldus Rahul Samant, EVP en Chief Information Officer (CIO) bij Delta. "Ons werk met AWS is een van de vele cruciale stappen die we nemen om ons technologieplatform te moderniseren, onze medewerkers te voorzien van de beste beschikbare tools en klanten nog meer controle te geven over de manier waarop ze vliegen."

De luchtvaartmaatschappij werkt ook samen met AWS om de belangrijkste technologieplatforms te moderniseren die de activiteiten van het klantbetrokkenheidscentrum ondersteunen. Dankzij Amazon Connect (een omnichannel cloudcontactcenterservice) kunnen klanten die de reserverings- en klantenservicespecialisten van Delta bellen, krijgen een meer gestroomlijnde ervaring. Delta klantservice specialisten kunnen in realtime op klanten reageren met nieuwe online- en tekstondersteuning.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud