Orange Cyberdefense kondigt strategische samenwerking met NightDragon aan

24-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Orange Cyberdefense kondigt strategische samenwerking met NightDragon aan

Orange Cyberdefense heeft een strategische samenwerking aangekondigd met NightDragon, een investerings- en adviesfirma die zich richt op de cybersecurity-, veiligheids-, beveiligings- en privacyindustrie. Dankzij de samenwerking kunnen de portfoliobedrijven van NightDragon zich op de Europese markt begeven en kunnen Orange-klanten met behulp van slimme technologieën en diensten de cyberdreigingen voorblijven. 

Middels deze samenwerking zullen NightDragon-ondernemingen samenwerken met de meer dan 2.500 multidisciplinaire experts van Orange Cyberdefense in 160 landen. Ze zullen daarbij ook een beroep doen op de diepgaande expertise van de organisatie op het gebied van onderzoek naar bedreigingen en inlichtingen via haar vertrouwde partnerschap met meer dan 8.500 klanten.

Met deze samenwerking krijgt Orange Cyberdefense vroegtijdige toegang tot innovatieve ondernemingen van NightDragon om te evalueren of ze geschikt zijn om het aanbod en de diensten van Orange Cyberdefense uit te breiden rond cyberveiligheidstechnologiegebieden. Waar directe relaties worden gevormd, zullen de ondernemingen van NightDragon profiteren van voordelen met Orange Cyberdefense, waaronder verhoogde marketingondersteuning, bedrijfsontwikkeling en technische ondersteuning om te helpen bij de gezamenlijke verkoopinspanningen. Orange Cyberdefense en NightDragon zullen ook samenwerken om regelmatig activa in hun respectieve portefeuilles te beoordelen op potentiële mogelijkheden voor co-investering in kapitaal.

Deze samenwerking breidt de mogelijkheden van NightDragon uit onder haar ND Go-to-Market business unit, een speciale set van playbooks, programma's en partnerships om de go-to-market mogelijkheden van haar portfolio te helpen versnellen. Orange Cyberdefense's toonaangevende cyberbeveiligingsdiensten zullen de bestaande go-to-market-partnerschappen aanvullen.

Terug naar nieuws overzicht