Zoom brengt Zoom One-pakketten en Nederlandse ondertiteling uit

Zoom brengt Zoom One-pakketten en Nederlandse ondertiteling uit

23-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Zoom brengt Zoom One-pakketten en Nederlandse ondertiteling uit

Zoom Video Communications heeft Zoom One uitgebracht, een nieuw aanbod voor Zooms communicatieplatform dat chat, videovergaderingen, whiteboard, telefoon en meer samenbrengt in veilige en schaalbare pakketten. Daarnaast lanceert Zoom ook een volledig nieuwe functie voor vertaalde en meertalige ondertiteling.

Zoom One is speciaal ontwikkeld om intuïtief en gemakkelijk samen te werken en biedt klanten de keuze uit zes gelaagde pakketten die zijn ingericht op verschillende zakelijke behoeften. Zoom One Basic biedt gratis Zoom Meetings van 40 minuten voor maximaal 100 deelnemers, Zoom Chat voor interne en externe berichten, een gelimiteerde versie van Zoom Whiteboard voor gelijktijdig en niet-gelijktijdig werken, en real-time transcriptie. Zoom One Pro biedt alles van Zoom One Basic zonder de tijdslimieten voor vergaderingen, plus cloudopnames. Zoom One Business biedt alles van Zoom One Pro, plus Zoom Meetings voor maximaal 300 deelnemers en Zoom Whiteboards zonder beperkingen.

Zoom One Business Plus biedt alles van Zoom One Business, plus Zoom Phone Pro met onbeperkt regionaal bellen en de volledig nieuwe vertaalfunctie van Zoom. 

Zoom One Enterprise en Zoom One Enterprise Plus zijn vergelijkbaar met Zoom One Business, met een grotere vergadercapaciteit en extra functies, zoals Zoom Webinars, om moderne bedrijven te helpen op grotere schaal te werken. Onbeperkt regionaal bellen is een optionele extra functie voor Zoom One Enterprise en Enterprise Plus.

De vertaalde ondertiteling van Zoom wordt als eerste geïntroduceerd in de Zoom One Business Plus- en Zoom One Enterprise Plus-pakketten. Hiermee kunnen gebruikers ondertiteling bekijken in de taal van hun keuze. Bij de lancering zijn vertalingen beschikbaar van het Engels naar 10 andere talen, en vice versa. Deze mogelijkheid om direct naar en van het Engels te vertalen, heet tweerichtingsvertaling (‘bi-directional’). Vertaalde ondertiteling wordt onderaan het scherm weergegeven tijdens een Zoom Meeting. De tweerichtingsvertalingen zijn beschikbaar in: Nederlands, Chinees (vereenvoudigd), Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Russisch, Spaans en Oekraïens. Om gebruik te kunnen maken van de vertaalde ondertiteling is een upgrade naar Zoom One Business Plus (in de beschikbare landen) of Zoom One Enterprise Plus nodig.

Zoom heeft ook de geautomatiseerde ondertiteling uitgebreid – de mogelijkheid om in real-time de spreker te ondertitelen in dezelfde taal als wordt gesproken – naar de 10 aanvullende talen. De automatische ondertiteling was voorheen in het Engels, maar kan nu ook worden weergegeven in de 10 voornoemde talen. Meertalige en geautomatiseerde ondertiteling is beschikbaar in Business Plus, Enterprise, and Enterprise Plus, waarbij binnenkort deze ook beschikbaar is voor de andere pakketten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

video