Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-06-2022
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel belicht interessante activiteiten

Het team van Dutch IT-Channel organiseert in de tweede helft van dit jaar weer interessante activiteiten voor de Nederlandse IT-industrie en IT-beslissers. Moderator Danny Frietman spreekt hierover in een video talkshow verder met Frans Vertregt (Managing Director Dutch IT Channel) en Witold Kepinski (Founder, Director Content en Editor in Chief Dutch IT Channel).

Frietman kijkt samen met Kepinski en Vertregt terug op de succesvolle zevende editie van de Dutch IT-channel Awards. Binnenkort kunt u business cases die dit jaar impact maken nomineren via de website dutchitawards.nl. De achtste editie van de Dutch IT-channel Awards vindt plaats op donderdag 16 maart 2023 met als motto ‘Let’s celebrate the channel”.

Verder worden de activiteiten voor het tweede halfjaar 2022 belicht.

Zo viert Dutch IT- Channel op 8 september zijn tienjarig bestaan in Fort Voordorp. Op 13 oktober vindt het Future of Business Technology event plaats in Fort Voordorp waar IT-beslissers inzicht krijgen in tech trends en ontwikkelingen, onder andere met een spreker van Gartner.

Dutch IT Channel gaat verder met enkele honderden Nederlandse IT-beslissers samen naar het Gartner IT Symposium / Xpo in Barcelona. We zullen daar verslag doen van het event en organiseren daarnaast netwerkbijeenkomsten met IT-beslissers zoals de Nederlandse overheidslunch en het Gartner Holland House Reception event.

Het team van Dutch IT Channel bereidt zich voor ook op de tweede editie het Dutch IT Security event dat plaatsvindt op 1 december in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Daar komt de hele IT-branche samen om de laatste cybersecurity trends en toepassingen te bespreken.

Terug naar video overzicht