Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Apple WWDC 2022 video update met Antoin de Vrind

Apple heeft diverse nieuwe software, hardware en services innovaties aangekondigd tijdens zijn Worldwide Developers Conference (WWDC) 2022. De Nederlandse Apple expert Antoin de Vrind belicht in een video update voor Dutch IT-channel en Executive People de nieuwste Apple innovaties, onder andere rond moderne API toepassingen en de nieuwe M2 chip.

Apple presenteert nieuwe tools, technologieën en API’s waarmee ontwikkelaars nog betere ervaringen voor hun gebruikers kunnen creëren. Met widgets op het toegangsscherm kunnen ontwikkelaars belangrijke informatie uit hun apps op een nieuwe manier laten zien. En met nieuwe API’s op de platforms van Apple kunnen ze nog meer unieke functies bouwen.

Apple heeft verder tijdens zijn Worldwide Developers Conference (WWDC) een nieuwe MacBook Air en een geüpgradede MacBook Pro voorgesteld. Het zijn de eerste computers van Apple die worden aangedreven door de M2-processor. Belangrijkste verbetering is de M2-chip die Apple in eigen huis heeft ontwikkeld en die de MacBook Air op meerdere vlakken een duwtje in de rug geeft. Zo biedt de M2 een 8-core CPU van de volgende generatie met verbeterde performance- en efficiency-cores, wat gecombineerd wordt met een Apple-GPU die nu is uitgerust met tien cores (twee meer dan bij de M1).

Terug naar video overzicht