Infor sluit partnerschap met Everstream Analytics

13-06-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Infor sluit partnerschap met Everstream Analytics

Infor heeft een technologische samenwerking aangekondigd met Everstream Analytics. Everstream Analytics is een platform dat inzichten en risicoanalyses binnen toeleveringsketens biedt. Via de samenwerking ondersteunt Infor organisaties bij het anticiperen op en de juiste koers te bepalen bij risico’s en onderbrekingen in de toeleveringsketen. Infor integreert de services van Everstream met Infor Nexus, een multi-enterprise business netwerkplatform.

Het Infor Nexus Control Center is volgens Infor een end-to-end supply chain verkeerstoren. Het geeft organisaties een overzicht van bijvoorbeeld orders, verschepingen en voorraad. Daaruit volgen slimme, actiegerichte inzichten door de connectie met carriers, logistieke dienstverleners, leveranciers en fabrikanten.

De oplossing van Everstream vult deze mogelijkheden aan door essentiële externe data toe te voegen die impact hebben op het proces. Het gaat bijvoorbeeld om het weer, stakingen, ophoping in havens, cybersecurity en zowel fysieke als financiële partnerrisico’s.

De samenwerking met Everstream resulteert in een supply chain verkeerstoren die volledig inzicht en voorspellende alerts biedt voor ontzettend veel gebeurtenissen, inclusief de impact ervan. Daarmee anticiperen organisaties op mogelijke verstoringen en kunnen verschepingen alsnog volledig en op tijd aankomen.

Terug naar nieuws overzicht